I slepi bi ih provalili! Srpske zvezde čijim Fotošop blamovima se smeje cela zemlja (FOTO)

Lepe kao slika, ali samo na slici

I slepi bi ih provalili! Srpske zvezde čijim Fotošop blamovima se smeje cela zemlja (FOTO)

Kanoni lepote ne teraju naše zvezde samo da idu pod nož kako bi se ulepšale, već i kada se prođu hiruške korekcije, dorađuju svoju figuru sa različitim programima za obradu fotografija
Objavljeno: 11:49h

Sa razvojem tehnologije, razvija se i trend da prirodna lepota postaje statistička greška. Fotografije više ne prikazju realno stanje jer ne postoji fotka koja ne prolazi kroz obradu u Fotošopu. Nekad su postojale raprave da je da li je neko fotogeničan ili nije, a ovo svojstvo je sada potpuno besmisleno, jer svi imaju opciju da izgledaju savršeno. Neke naše zvezde su umeju i da preteraju sa upotrebom ovog programa, pa nekad ne možemo da ih prepoznamo bez svih njihovih bora, bubuljica, pegica i ostalih nesavršenosti. Ovo je 10 zvezda koje vole da se "sređuju" fotošopu.

Jelena Karleuša Diva je kraljica srđivanja svoje figure. Ona, ne samo da dorađuje facu, a već oblikuje celo telo kako joj odgovara. Nedavno je uhvaćena na delu! Naime, ona se pohvalila se na Instagramu fotografijom s jednog nastupa u Nemačkoj.

Instagram

Njen struk je na fotografiji savršeno uzak i guza čvrsta, no čini se da to u stvarnosti i nije baš tako. Iako ona tvrdi da ima vitko telo, pa nema potrebe da nešto dodaje i menja, ova fotka pokazuje drugačuje. Ceca Kraljica folka kao da se preparirala! Ona već 10 godina izgleda aspolutno isto. Naravno, ako se pitate kako je to moguće, da vam odmah dogovorimo - Fotošopom.

Ceca niti ima ovako tanke noge, niti tanani struk. A fotografi koji su "sređivali" sliku su se izgleda malo zaneli pošto su pevačici osim nekoliko slojeva sala, uklonili i pupak. Mimi Oro

Starleta ove godine hoće da se istakne svojim izgledom sve više, pa na svom instagram profilu često objavljuje fotografije na kojima misli da je seksepilna. Ali nekad joj se desi i da "promaši temu". Mimi je bila malo nemarna, pa je nije primetila da je "ostavila" veliku rupu ispod pazuha kojoj tu i nije mesto. Lepa Brena

A photo posted by Lepa Brena (@jednajelepabrena) on

Dugonoga plavuša koja je osvajala srca devedesetih, sada je postala jedna od redovnih "pretplatnica" na Fotošop. Njeno lice na fotografijama uglavnom izgleda kao da je u jeku mladosti, savršenog tena. Što i nije realna situacija.

A photo posted by Lepa Brena (@jednajelepabrena) on

Nataša Bekvalac Iako će se mnogi saglasiti da novosadska barbika izgleda savršeno u 35. godini, ipak ona teži da promeni svoj izgled, pa je Fotošopom maksimalno suzila struk.

A photo posted by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Lepa Nata, međutim, nema problem da objavi fotografije bez šminke. A vi sami procenite koja vam se verzija više sviđa?

Ana Nikolić

Ana Nikolić odgovorila je na izazov šminkera Dušana Lazića i objavila fotografiju bez trunke šminke. Međutim, taman kada ste pomislili kako pevačica mora da je vrlo zadovoljna kada je pokazala svetu kako izgleda bez šminke, ona nas je razočarala. Naime, pevačica nije otkrila da li je na istoj koristila fotošop jer joj je lice bez i jedne neravnine.

Maja Nikolić Učesnica "Farme" baš i nije vična novim tehnologijama, pa je vrlo amaterski htela da suzi svoj struk. Međutim, nije primetila da je tom prilikom povukla i zid koji je sa njenim strukom "uhvatio" krivinu.

Rada Manojlović

Jedna od najpopularnijih zvezda koje je iznedrio "Granda" sređuje svoje fotke u Fotošopu, ali nema problem ni da pokaže kako izgleda i bez njega. Dok neki pate da im svaka fotografija bude besprekorna, Rada se ne libi da pokaže svoje male nedostatke.

Nikolija Jovanović

Printscreen/ Youtube

Ćerka čuvene Vesne Zmijanac nas je zaprepastila svojom kompletnom transformacijom. Od kada se pojavila prvi put na javnoj sceni još 2010. godine kao učesnica "Survivor", njen igleda samo ide uzlaznom putanjom. Od bubuljičave, žgoljave plavuše došla je do brinete zavidnih oblina. Međutim, to joj nije bilo dovoljno, pa se bacila i na dorađivanje fotografija.

A photo posted by NIKOLIJA (@nikki_nicole_) on

A photo posted by NIKOLIJA (@nikki_nicole_) on

Dakle, kada se sve oduzme i sabere, danas u svi lepi, mladi i fotogenični. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.