Dikaprio je slikao Mona Lizu, a na svadbu zovem Elvisa i Merilin Monro! Naj odvale domaćih starleta!

Gospodi pomiluj

Dikaprio je slikao Mona Lizu, a na svadbu zovem Elvisa i Merilin Monro! Naj odvale domaćih starleta!

Naše starlete ispaljuju bisere, jednako često koliko Mesi i Ronaldo cepaju protivničke mreže. Zato smo napravili malu rekapitulaciju njihovih odvala, na koje niko ne može ostati ravnodušan
Objavljeno: 14:30h

Kada bismo želeli da sračunamo koliko bisera starlete izgovore u minuti verovatno bi bilo potrebno da uložimo dosta vremena i truda. Najnoviji su biseri Tijane Ajfon koja se pridružila koleginicama u lapsusima. Mimi Oro osula po starleti: Stanija me mrzi jer je matora! (FOTO)

Ajfonka je na pitanje ko je naslikao Mona Lizu odgovorila Leonardo Dikaprio. Potom nije znala koji je simbol kiseonika, niti protiv čega se bori Don Kihot. Doduše, Tijana je bila iskrena, te je priznala da, da je znala odgovore na ta pitanja bila bi na fakultetu, a ne starleta.

Šavija osula po Georgievu: On od piva ne može jedan ton da pogodi (FOTO) Ava Karabatić
a na svadbu bi pozvala Elvisa Prislija i Merlin Monro održala u crkvi Svetog Donata u Zadru, koju bi srušila i umesto nje sagradila stariju
Jedna srpska seks bomba nalazi se na ovoj fotografiji. Pogađajte koja (FOTO) izjavama jeste Mimi Oro biti revizorka po splavovima. ova starleta prebrojavala "pete" jer misli da se tako zove ženka petla.
24sata.rs

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.