Zahvaljujući njoj mnoge porodice dobile su KROV NAD GLAVOM, a ona svoj NEMA: Dirljiva priča voditeljke emisije S TAMAROM U AKCIJI (VIDEO)
Tamara je veliki humanista, Foto: Printscreen Youtube

OTVORILA DUŠU

Zahvaljujući njoj mnoge porodice dobile su KROV NAD GLAVOM, a ona svoj NEMA: Dirljiva priča voditeljke emisije S TAMAROM U AKCIJI (VIDEO)

Gostujući u emisiji Tri tačke na televiziji N1 voditeljka je pričala o uspehu četiri polusezone ovog projekta, koji se prikazuje na RTS-u

Objavljeno:

Tamara Grujić je jedno od omiljenih TV lica. Već godinama sa svojom ekipom radi na uređivanju domova širom Srbije i mnogima je uredila i obezbedila krov nad glavom.

Gostujući u emisiji Tri tačke na televiziji N1 voditeljka je pričala o uspehu četiri polusezone ovog projekta, koji se prikazuje na RTS-u. Tom prilikom, njena koleginica Ivana Zarić postavila je pitanje koje je mnoge iznenadilo - da li ona i njen suprug i dalje žive kao podstanari.

Tamara krči deponiju u sokaku Petrovića #stamaromuakciji Ph by @canonserbia

A post shared by S Tamarom u akciji (@stamaromuakciji) on

- Jesmo, pa da, šta ćeš. Neka od kritika je bila "Pa, šta se žali, neka podigne kredit". Ne možemo da podignemo kredit zato što imam svoju firmu i nisam kreditno sposobna. Ali, ne želim da se žalim. Ništa materijalno ne treba da nam bude merilo. Na kraju krajeva, i ceo život da budeš podstanar - pa šta! - rekla je uvek nasmejana Tamara.

U februaru počinje nova sezona emisije S Tamarom u akciji, koja će uređivati domove na istoku naše zemlje, a novina u serijalu je i to što će obnavljati i institucije od kojih je prva dečije odeljenje onkološke klinike u Kragujevcu.

Pogledajte Tamarino gostovanje u emisiji Tri tačke:

Bonus video ŽURKA ZA PAMĆENJE: Poledajte glamuroznu tortu Dragane Mirković za 50. rođendan!

(Espreso.co.rs/ Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.