Era otkrio sve o SNIMKU NA KOJEM DARKO LAZIĆ ŠMRČE KOKAIN: Nije mu namešteno, on ima dobar razlog zašto to radi! (VIDEO)
Era kaže da u potpunosti razume Darka i opravdava njegove postupke, Foto: Damir Dervišagić

pukla bruka

Era otkrio sve o SNIMKU NA KOJEM DARKO LAZIĆ ŠMRČE KOKAIN: Nije mu namešteno, on ima dobar razlog zašto to radi! (VIDEO)

Darko Lazić i Ana Sević su danima u žiži javnosti zbog skandala o kojem bruji cela Srbija, a evo šta o svemu misli Era Ojdanić i na čijoj je strani

Objavljeno:

Nakon što su izdali saopštenje za javnost u kojem zvanično potvrđuju da se razvode, narodni pevač Era Ojdanić kaže da snimak na kojem se vidi kako Darko šmrče beli prah nije namešten.

Era kaže da izuzetno poštuje Anu i Darka, ali da je opšte poznato da pevač vodi raskalašan život zbog velikih mesečnih prihoda.

- Darko je zaista sjajan i kvalitetan pevač. Ne družim se sa njim i sa Anom privatno, ali kad god se sretnemo, uvek se lepo pozdravimo i popričamo. Darka je za izuzetno kratko vreme zadesila velika popularnost i sasvim je logično da su i njegovi nastupi uvek bili dobro plaćeni. On ima mnogo nastupa, koji su koštali po 5.000 evra, a sada je cena njegovih nastupa znatno skočila. Lazić očigledno nije mogao da se nosi sa tim koliko zarađuje i zato vodi takav život. Odlučio je da prati evropski trend - kaže Era, koji Lazića podržava u potpunosti i ističe da video-snimak nije namešten, kako pričaju mnogobrojne kolege sa domaće estrade.

- Sve je to za ljude. Podržavam ga u svemu, pa i u tome. Ne može snimak da bude namešten, to nije istina. Činjenica je činjenica i sve što se vidi na snimku je tako - tvrdi Era.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/ Izvor: Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.