OD VODITELJKE RIJALITIJA DO SAVETNICE ZA SPOLJNE POSLOVE DRŽAVE: Ovako je Jovana Jeremić SMUVALA POLITIČARA! Filmska priča sa srećnim krajem! (VIDEO)
Jovana Jeremić i Vojislav Milošević verili su se prošlog leta, Foto: Printscreen Instagram

SADA ČEKAJU BEBU

OD VODITELJKE RIJALITIJA DO SAVETNICE ZA SPOLJNE POSLOVE DRŽAVE: Ovako je Jovana Jeremić SMUVALA POLITIČARA! Filmska priča sa srećnim krajem! (VIDEO)

Vojislav je sekretar gradskog odbora Srpske napredne stranke u Pirotu i predstavnik gradskog odbora u centrali SNS u Beogradu

Objavljeno:

Jovana Jeremić je od prošle godine u ljubavi sa političarem Vojislavom Miloševićem, a sada je on progovorio o danu kad su se upoznali, kao i na koji način ju je kontaktirao, u želji da pristane na večeru sa njim.

Vojislav je sekretar gradskog odbora Srpske napredne stranke u Pirotu i predstavnik gradskog odbora u centrali SNS u Beogradu, a njegova veza sa voditeljkom Parova našla se u žiži interesovanja javnosti.

Jovana se polako povlači iz rijaliti sveta
Jovana se polako povlači iz rijaliti svetafoto: Filip Plavčić

- Moja majka je "krivac" za naše poznanstvo i brak, s obzirom na to da je ona strastveni gledalac Parova. Ona je meni uvek sugerisala da postoje uvek devojke koje su dobre, obrazovane i visprene kao, na primer, Jovana, koju me je zvala jednom prilikom i da je vidim na TV-u. Pošto bi majka uživala da bude u društvu svoje zvezde Jovane Jeremić ja sam je kontaktirao i objasnio joj da su moje namere striktno poslovne, odnosno da je upoznam sa majkom, kako bi uživale u večeri. Jovana je odmah prihvatila to i bila je veoma profesionalna - rekao je Vojislav, pa dodao:

- Sreli smo se u jednom beogradskom restoranu i posle pola sata razgovora smo shvatili da je majka u celoj toj priči nepotrebna. Poželeli smo da se vidimo ponovo i tako je ta priča počela zaista filmski. Moj cilj je bio da ispunim majci želju povodom odlaska u penziju, a desila mi se nesvakidašnja ljubav na prvi pogled. Zbog toga verujem da postoji ljubav na prvi pogled.

Glavni 'krivac
Glavni "krivac" njihove veze je njegova majkafoto: Printscreen Instagram

Jovana i Vojislav su imali turbuletan početak romanse, pa su posle samo par meseci zabavljanja prekinuli kontakt. Jeremićeva je objavama na društvenim mrežama aludirala da ju je prevario, mada nije želela da detaljiše na tu temu, dok su se ubrzo pomirili, pa se ona pojavila na proslavi povodom devet godina od osnivanja Srpske napredne stranke.

- Došla sam da podržim svog budućeg muža i najveću stranku, kojoj narod najviše veruje. Bila mi je velika čast da prisustvujem ovom događaju - navodila je tada.

Tajna veridba je bila u julu, a par je najavljivao svadbu.

Voditeljka je krajem prošle godine navela da je u drugom stanju, te da će ona i njen dragi u avgustu postati roditelji, a malo pre toga otkrila je da je ušla u politiku i da će njen posao biti da analizira rad srpskog Ministarstva spoljnih poslova, kao i odnose Srbije i drugih država.

Bonus video KARLEUŠA POSLALA PORUKU HEJTERIMA: Okrenula leđa i jednim potezom objasnila sve!

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.