NAKON DRAME I SKANDALA PRVI PUT SE POJAVILA I LUMPOVALA: Od koga se to nije odvajala Ana Sević?!
Ana pokušava da prevaziđe razvod i medijsku pompu, Foto: Dragana Udovičić

PREVAZILAZI RAZVOD

NAKON DRAME I SKANDALA PRVI PUT SE POJAVILA I LUMPOVALA: Od koga se to nije odvajala Ana Sević?!

Onima koji su je te noći videli nasmejanu i srećnu ni na kraj pameti ne bi palo da Ana trenutno prolazi kroz najteži životni period

Objavljeno:

Samo nekoliko dana nakon što je kao bomba odjeknula vest da se Ana Sević i Darko Lazić razvode zbog pevačicinog neverstva, supruga nekadašnjeg pobednika šou programa Zvezde Granda snimljena je u ludom noćnom provodu u jednom prestoničkom klubu.

Naime, Ana je na nastup Dženana Lončarevića stigla malo pre ponoći, u društvu prijateljica, i odmah je sela u separe zaklonjen od pogleda ostalih gostiju.

Bila je na nastupu Dženana Lončarevića
Bila je na nastupu Dženana Lončarevićafoto: Promo

- Ana je došla sa nekoliko drugarica u klub, a obezbeđenje ju je odmah sprovelo do njenog separea, gde ih je čekao ostatak društva. Svi su bili odlično raspoloženi, a pre nego što je počeo Dženanov nastup, Ana i njeni prijatelji su nazdravljali i opušteno ćaskali. Bila je dobro raspoložena i videlo se da je u klub došla zbog dobrog provoda - kaže izvor, koji se zatekao na licu mesta.

- Odmah nakon što je Dženan izašao na scenu, Ana je skočila sa svog mesta i čitavu noć je pevala i đuskala. Onima koji su je te noći videli nasmejanu i srećnu ni na kraj pameti ne bi palo da Ana trenutno prolazi kroz najteži životni period. Tek jednom ili dva puta na njenom licu se mogla videti seta, ali u tim trenucima bi joj prilazile prjateljice kako bi je oraspoložile. Osim toga, Ana se čitave noći nije odvajala od prijatelja, koji su je štitili od znatiželjnih pogleda - kaže na kraju izvor.

Ana i Darko su se navodno razveli pre dva meseca
Ana i Darko su se navodno razveli pre dva mesecafoto: Damir Dervišagić

Podsetimo, snimak na kojem se vidi kako Darko Lazić, navodno, šmrče beli prah nedavno je uzburkao domaću javnost, a odmah nakon skandala mediji su objavili i da je brak poznatog para završen.

Bonus video NAJEŽIĆETE SE KADA ČUJETE: Kaja brutalno peva uživo, a niste znali da svira ovaj instrument!

(Espreso.co.rs/ Kurirstars)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.