Rekao joj je - IZVINITE, MISLIO SAM DA STE GLUPI! A onda ga je ZAUVEK OČARALA! Ovako je izgledao prvi susret LEPE BRENE i DUŠKA RADOVIĆA!
Satiričar Duško Radović i pevačica Lepa Brena, Foto: Print screen youtube / Dragana Udovičić

Šta mi se predstavljate? Ja vas znam

Rekao joj je - IZVINITE, MISLIO SAM DA STE GLUPI! A onda ga je ZAUVEK OČARALA! Ovako je izgledao prvi susret LEPE BRENE i DUŠKA RADOVIĆA!

vanserijske energije i talenta plenila je gde god da se pojavi, ali je i pored svega toga bilo onih koji su je smatrali talentovanom, ali ne naročito pametnom

Objavljeno: 15:34h

Kada se pojavila na domaćoj javnoj sceni Lepa Brena je smatrana čudom. Visoka, drugačija, vanserijske energije i talenta plenila je gde god da se pojavi, ali je i pored svega toga bilo onih koji su je smatrali talentovanom, ali ne naročito pametnom. Jedan od takvih bio je i čuveni srpski pisac, pesnik i novinar Duško Radović. To je otkriveno u dokumentarnom filmu "Lepa Brena - Godine Slatkog greha" koji je u tri epizode, u nedelji iza nas, prikazan na televiziji.

Radio-voditelj i rok kritičar Marko Janković u dokumentarncu je otkrio kako je izgledao Brenin susret sa Duškom, te da je Radović bio taj koji je insistirao da se upozna sa Brenom.

Duško Radović
Duško Radovićfoto: Print Screen Youtube

- Duško Radović je, kada je bila pauza, došao do mene i pitao me je da li može da se upozna sa Brenom. Rekao sam mu da to nije nikakav problem, a potom sam ih upoznao - počeo je Marko.

- On je pružio ruku Breni i rekao: "Dobar dan, ja sam Duško Radović", Brena mu je na to odgovorila: "Šta mi se predstavljate? Ja vas znam. Svakog jutra slušam "Beograde, dobro jutro"". Ona je tada Duška fascinirala! On je izustio nešto neverovatno. Rekao joj je: "Ja sam došao vama da se izvinim, jer sam ja mislio da ste vi glupi" - ,rekao je Janković.

Pevačica Lepa Brena
Pevačica Lepa Brenafoto: Dragana Udovičić

- Ja sam pao pod miksetu, nisam mogao da verujem šta čujem! Duško je bio očaran Brenom i uputio joj je izvinjenje samo zbog pomisli da nije inteligentna - rekao je Marko Janković u dokumentarnom filmu "Lepa Brena - Godine Slatkog greha".

Bonus video:

Lepa Brena: Aleksandri sam rekla “Čuvaj se Živojinovića“

Folk zvezda Lepa Brena nedavno je izdala kompilaciju koju čine svi albumi objavljeni od 2008. godine do danas, čime je još jednom obradovala sve poštovaoce svoje muzike. U razgovoru za Story Brena je otkrila kako je publika dočekala ovo specijalno izdanje, kako njena porodica reaguje na seksepilne stajlinge, ali i šta misli o vezi svog pastorka Filipa i Aleksandre Prijović i da li nešto zamera sinovima.

(Espreso.co.rs / Izvor: kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.