ONE SU DOKAZ DA SE SE ATRAKTIVNOST NE POSTIŽE GOLOTINJOM I VULGARNOŠĆU: Poznate dame koje su svojim izgledom primer javnim ličnostima u Srbiji! (FOTO)
Marija Lazić, Sonja Vuksanović i Danijela Dimitrovska Amidžić, Foto: Printscreen Instagram

ELEGANCIJA I UKUS

ONE SU DOKAZ DA SE SE ATRAKTIVNOST NE POSTIŽE GOLOTINJOM I VULGARNOŠĆU: Poznate dame koje su svojim izgledom primer javnim ličnostima u Srbiji! (FOTO)

One i zakopčane do grla izgledaju atraktivno i veoma seksi

Objavljeno:

Da je istančan ukus u ravni sa urođenim stilom, a i viškom harizme, dokaz za ovu tvrdnju su i ove tri atraktivne dame, koje i zakopčane do grla izgledaju atraktivno i veoma seksi.

Modna dizajnerka, Sonja Vuksanović
Modna dizajnerka, Sonja Vuksanovićfoto: Printscreen Instagram

Da se izdigla iz situacije zvane žuta štampa je i ime Sonje Vuksanović, koja iako jedna od najfatalnijih Srpkinja i u patikama i trenerci mami muške poglede. Čini se da joj i te kako prija razvod, jer izgleda nikad bolje. Nedavno, na žurki koju je organizovala svojoj starijoj ćerki Sofiji povodom punoletstva, mnogi su bili oduševljeni njenim jednostavnim izgledom sa vrlo malo šminke, pa je većina komentara da su njih dve izgledale kao dve drugarice.

Manekenka, Danijela Dimitrovska Amidžić
Manekenka, Danijela Dimitrovska Amidžićfoto: Printscreen Instagram

Ono što u svetu prezentuje Kendal Džener, to uspešno primenjuje i Danijela Amidžić, koja u ovoj “zakopčanoj” modnoj kombinaciji izgleda sofisticirano, ali i atraktivno. Bez ekstenzija, bez silikona i bez napadnog dekoltea. Ravna kosa je opet u modi! Kao i obuća.

Voditeljka, Marija Lazić
Voditeljka, Marija Lazićfoto: Printscreen Instagram

I, poznato TV lice i autorka GossApp-a Marija Lazić Živković ne mora se golotinjom dokazivati, jer i sa ovim stajlingom izgleda trendi i perfektno. Pamti se modni citat glumice Sofije Loren, koja je za Vog rekla: “Kada žena uskladi naočare sa bojom cipela i suknje, ona je nepogrešivi uzor svima koji žele dobro da se obuku”. Sve pohvale, Marija!

Bonus video MINISTARKE SU SPREMNE ZA LOM: Hit kojim su započele nastup će vas ostaviti bez reči!

(Espreso.co.rs/ Vivstars)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.