PRE TRI GODINE BILA JE U VEZI SA POZNATIM VODITELJEM, potom je bila ŽRTVA NASILJA, a gde je danas i šta radi? Potpuni PREOBRAŽAJ! (FOTO)
Ana Marija je pretrpela nasilje nad sobom, Foto: Nemanja Pančić

OPORAVILA SE

PRE TRI GODINE BILA JE U VEZI SA POZNATIM VODITELJEM, potom je bila ŽRTVA NASILJA, a gde je danas i šta radi? Potpuni PREOBRAŽAJ! (FOTO)

Nisam Rijana ali ni ti nisi Kris Braun, a što je najgore ovo je Srbija, zemlja gde niko ne odgovara za svoja dela!!!! #stopnasiljunadzenama - napisala je tada

Objavljeno:

Pre tri godine Srbiju je šokirala informacija da je fitnes instruktorka Ana Marija Žujović bila žrtva nasilja. Nju je navodno napao i naneo joj povrede voditelj Vladimir Stanojević.

Bila je u vezi sa poznatim voditeljem, Vladom Stanojevićem
Bila je u vezi sa poznatim voditeljem, Vladom Stanojevićemfoto: Printscreen Instagram

Nekada popularno lice TV Pinka je nakon toga otišlo iz Srbije i godinama živi u Americi, a ona je nastavila sa životom, skupila dovoljno hrabrsoti i nastavila sa svojim poslom. Sada ređa uspehe, a izgleda bolje nego ikad.

- Nisam Rijana ali ni ti nisi Kris Braun, a što je najgore ovo je Srbija, zemlja gde niko ne odgovara za svoja dela!!!! #stopnasiljunadzenama - napisala je tada Ana Marija.

Danas, većinu vremena provodi u teretani vežbajući.

Retko koja devojka bi se usudila danas da vežba kao ona. Nije joj problem ni da do krvi prione na vežbanje, čemu svedoči i ova fotografija.

Postiže velike uspehe u sportu kojim se bavi, a često je i nagrađena za svoja dostignuća.

Bonus video ANA NIKOLIĆ ODUVALA U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI: Novopečena mama se vratila u velikom stilu!

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.