MOJE DETE JE NORMALNO, ŠTA PRIČATE! MAJKA DARKA LAZIĆA U ŠOKU ZBOG SKANDALOZNOG SNIMKA!
Darko Lazić uhvaćen s drogom, Foto: Damir Dervišagić

majka mu je u šoku

MOJE DETE JE NORMALNO, ŠTA PRIČATE! MAJKA DARKA LAZIĆA U ŠOKU ZBOG SKANDALOZNOG SNIMKA!

Pevač Darko Lazić snimljen je mobilnim telefonom na žurki, gde pred nastup, najpre rukom po stolu deli beli prah i uvlači ga u nozdrve, a potom ga prstom utrljava na desni

Objavljeno: 20:29h

Dok je cela Srbija u šoku zbog snimka na kom se vidi kako poznati folker i nekadašnji pobednik "Zvezda Granda" šmrče beli prah, Branka, mama Darka Lazića, bila je iznenađena.

- Molim? To nije istina, poznajem svog sina odlično i znam da nikada ne bi uzeo ništa tog tipa - rekla je Branka i dodala:

- Nikada nije imao čudno ponašanje, bio je kod mene i ništa mi nije pominjao da će izaći. Nisam nikada posumnjala da uzima bilo kakvu supstancu. Moje dete je sasvim normalno, a svaka majka poznaje svog sina, pa tako i ja. Pogotovo kako se ponaša. Uostalom, nemojte mene ništa da pitate, pozovite Anu i njega. Nisam ga vaspitala da uzima narkotike, on je moje pametno dete, koje zna da to nije zdravo - poručuje Darkova majka, koja nije razgovarala sa sinom o spornom snimku.

- Šokirana sam što je tako nešto izašlo. Pričaću sa njim, kada ga budem dobila, ali nema potrebe da ga to pitam, jer znam da nije istina - rekla je Branka, a na pitanje da li će od sina tražiti da se testira na narkotike kaže:

- Nema potrebe za time jer verujem svom sinu - izjavila je ona.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/ Izvor: Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.