DARKO LAZIĆ USNIMLJEN KAKO SMRČE! Dramatične fotke SKANDALA KOJI TRESE SRBIJU!
Darko Lazić je često akter raznih skandala, Foto: Kurir

PRETERAO JE

DARKO LAZIĆ USNIMLJEN KAKO SMRČE! Dramatične fotke SKANDALA KOJI TRESE SRBIJU!

Redakcija Kurira došla je u posed ekskluzivnih snimaka na kojima pevač šmrče beli prah

Objavljeno: 15:09h

Snimak koji je napravljen mobilnim telefonom, a u čiji je posed došla redakcija Kurira, nastao je nedavno, pred jedan njegov nastup. Na njemu se vidi kako pevač, koji je u društvu nekoliko prijatelja, najpre rukom po stolu deli beli prah, a zatim uvlači u nozdrve, a potom ga prstom utrljava na desni.

- Darko je došao na tezgu sat vremena pre nego što je trebalo da izađe pred publiku i bio je odlično raspoložen. Neki momci su ga uveli u posebnu prostoriju, gde je na stolu već stajao beli prah razvučen u crtu. Bez ikakvog straha da će ga neko snimiti, pevač je povukao jednu crtu, a zatim tim prahom namazao desni. Sve to su posmatrali momci koji su bili sa njim, bez ikakve negativne reakcije. Štaviše, motivisali su ga da nastavi dalje. U jednom momentu na licu Darkovog prijatelja video se i osmeh - priča naš izvor blizak Laziću.

Ovoga puta u pitanju je kokain
Ovoga puta u pitanju je kokainfoto: Damir Dervišagić

On kaže da je u poslednje vreme zabrinut za pevačevo zdravstveno stanje.

- Darko ugrožava sebe. Ako ovako nastavi, može ozbiljno da naruši zdravlje. To što radi nije u redu. Svi su zabrinuti za njega. Prijatelji mu stalno govore da promeni način života, ali ne vredi. Nadam se da će ga ovaj video dozvati pameti i da će shvatiti da je porodica jedina prava vrednost i da po svaku cenu treba da se izbori sa problemom koji ima - priča on.

Naš sagovornik je uveren da Darkova supruga Ana Sević ne zna za ovaj video.

Nije se bojao da li će ga neko usnimiti
Nije se bojao da li će ga neko usnimitifoto: Printscreen

- Nisam siguran da Ana zna da postoji ovaj snimak. Ona je privržena ćerki Loreni i sve vreme provodi sa njom budući da je pevač non-stop zauzet brojnim tezgama koje ima svuda po svetu. Verujte da se njih dvoje retko i viđaju - završava naš sagovornik.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Darkom, ali je bio nedostupan.

Bonus video EVO ŠTA JE SVE PRIJOVIĆKA PROPUSTILA: Lepa Brena objavila video iz Istanbula od kog će vam poći voda na usta!

(Espreso.co.rs/ Kurirstars)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.