U PAROVIMA JE JOŠ GORE NEGO U ZADRUZI, A NIKO TO NE PRATI! Dalila se gušila, pa se onesvestila! Traži razvod od Dejana! (VIDEO)
Dalila je od stresa izgubila svest, Foto: Printscreen

besna na muža

U PAROVIMA JE JOŠ GORE NEGO U ZADRUZI, A NIKO TO NE PRATI! Dalila se gušila, pa se onesvestila! Traži razvod od Dejana! (VIDEO)

Dalila Dragojević prošla je noćas kroz pravu dramu kada se posvađala sa mužem Dejanom

Objavljeno:

Gostovanje Tijane Ajfon u Parovima izazvalo je pometnju i ona je bila uzrok drame. Naime, pre nekoliko dana, Tijana je prenela Dalili da ju je pozdravio Dejan, a sad je ponovila da se dopisivala sa njenim mužem. Sadržaj tih poruka nije skandalozan – Dejan u poruci govori Tijani da gleda film sa drugom.

Njih dvoje su se potom pravdali kako je Dejan pratio Tijaninu fan grupu i da se dopisivao sa administratorom. Tu se nešto nije odmah poklopilo, te je Dalila momentalno reagovala i zahtevala da joj Dejan pokaže poruke.

Pokaži poruke, nemoj da me zezaš. Ja pucam ovde, nemoj više da mi dolaziš – plakala je Dalila. Dejan je negodovao da ima poruke sa Tijanom Ajfon, pa je kasnije potvrdio da ima skrinšot poruka.

Sad imaš poruke, je l’? I nemoj da se smeješ, izluđuješ me Dejane. Dosta mi je, završili smo – rekla je Dalila i plakala u dvorištu.

Neka neko pođe sa mnom na par sati. Obećavam da ću se vratiti, potpisaću da se vraćam. Kad se vratim znaćete sve, šta se desilo – rekla je Dalila. Dejan je pokušao i dalje da se pravda, ali Dalila nije želela da čuje ni reč. Nakon toga je usledila dramatična situacija.

Dalila je dobila napad panike, gušila se, a potom i onesvestila u dvorištu. Njeni cimeri su pritrčali u pomoć, kao i obezbeđenje. Brzom reakcijom, Dalila je došla k sebi.

Situacija je bila toliko alarmantna da su pozvali Dejana kako bi je smirio u sobi, ali se Dalila nije smirivala.

Šta ima tebe da zanima šta radi Tijana Ajfon? Evo ti kamere, glumi da me voliš, evo ti kadar. Dok sam u vili i kidam se, ti se smeješ. Dalila je ovde završila svoju igru. Nisam više ona stara, koja je borbena i koja je ušla kako bi zaradila za našu kuću – rekla je Dalila.

Potom je Anđela Lakićević ušla kako bi rekla da je sve pogrešno protumačila i da je Dejan voli, ali Dalila nije želela da je sluša. Sve u svemu, zaključak je taj da je Dalilu boleo osmeh na Dejanovom licu.

Dejan je na to rekao da je tako reagovao jer mu je situacija glupa i da ona zna celu priču oko Tijane i da ne shvata zašto sada ovako reaguje. Ipak, Dalila je bila toliko besna da je oterala Dejana iz prostorije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/ Izvor: Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.