ŽIVIMO U MATRIKSU ILI SMO POREMEĆENI?! Ana i Rasta nas prave ludima, nikad se nisu ni rastajali, isplivao i dokaz! (FOTO)
Ana možda priželjkuje pomirenje, Foto: Printscreen

ko je ovde lud?!

ŽIVIMO U MATRIKSU ILI SMO POREMEĆENI?! Ana i Rasta nas prave ludima, nikad se nisu ni rastajali, isplivao i dokaz! (FOTO)

Javnost nikako da utvrdi da li su se Ana i Rasta zaista razveli ili je sve samo marketinški trik

Objavljeno:

Popularna pop pevačica Ana Nikolić šokirala je domaću javnost kada je prošle jeseni donela odluku da na brak sa Stefanom Đurićem Rastom stavi tačku, o čemu je posle mnogobrojnih spekulacija izvestila pratioce na Instagramu.

- Jedna porodica se raspada... Ovo je moj najveći životni poraz i mnogo mi je teško - napisala je, između ostalog, 4. novembra prošle godine, posle čega je usledilo i Rastino saopštenje o njihovom razvodu.

- Ana i ja se jesmo razveli, ali mi imamo nešto neraskidivo, a to je Tara, smisao našeg života i najlepšu stvar koja će nas vezivati zauvek - glasio je deo Rastinog saopštenja objavljenog četiri dana posle Aninog.

Čak i nakon što su jasno i glasno potvrdili da su se razveli, mnogi su i dalje sumnjali da je u pitanju, zapravo, marketinški trik dvoje (bivših) supružnika, a ove priče dodatno su podgrejali snimci emisije Paparaco lov, na kojima se jasno vidi da Rasta često odlazi u dom svoje bivše supruge i tamo provodi određeno vreme.

Hoće li mediji konačno utvrditi da li su se Ana i Rasta rastali?
Hoće li mediji konačno utvrditi da li su se Ana i Rasta rastali?foto: Dragana Udovičić

I taman kada se prašina oko njihovog razvoda ili pak potencijalnog pomirenja malo stišala, usledio je novi dokaz koji će dodatno zbuniti sve one koji su bili nepoverljivi kada je njihov rastanak u pitanju! Naime, Anin status na Whatsapp-u, koji koristi sa svog privatnog broja mobilnog telefona, jasno ukazuje na to da se ona i dalje oseća i svojim prijateljima sa kojima komunicira predstavlja kao Rastina supruga.

Anin Status na WhatsApp-u govori da nisu
Anin Status na WhatsApp-u govori da nisufoto: Printscreen

Rastina žena i Tarina mama - glasi WhatsApp status popularne pevačice, a da li sebe i dalje smatra suprugom repera od kojeg se razvela ili je, jednostavno, usled brojnih obaveza zaboravila da promeni status koji je ažurirala 24. avgusta prošle godine, zna samo ona.

Bonus video ANA NIKOLIĆ ODUVALA U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI: Novopečena mama se vratila u velikom stilu!

(Espreso.co.rs/ SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.