NATAŠA BEKVALAC ĆE SE RAZVESTI PO 3. PUT! Njen muž sa kojim čeka dete krije MRAČNU PROŠLOST! (FOTO)
Luka i Nataša čekaju bebu, a letos su imali svadbu iz snova, Foto: Vladimir Milovanović

mračna tajna luke lazukića

NATAŠA BEKVALAC ĆE SE RAZVESTI PO 3. PUT! Njen muž sa kojim čeka dete krije MRAČNU PROŠLOST! (FOTO)

Nataša je mnogo puta do sada bila zaljubljena, ali je mesto nije držalo

Objavljeno:

Vidovnjak Vitomir Tomić, poznatiji kao Vita Tarot, može da se pohvali da u poslednje vreme radi punom parom, budući da njegov telefon neprestano zvoni. Iako ga mnogi ljudi zovu kako bi za njih “otvorio” svoje tarot karte, Vita je odlučio da za magazin VIP pogleda kako će zvezde biti nakolnjene pevačici Nataši Bekvalac i njenom suprugu, IT stručnjaku Luki Lazukiću, koji uskoro očekuju i prinovu.

- Kada se Nataša udavala, vodila se izrekom: "Tri puta pomaže bog”, međutim, ona je veoma jaka i moćna individua. Kod osoba kao što je ona teško je reći da je nešto večno. Nataša je mnogo puta do sada bila zaljubljena, ali je mesto nije držalo. Koliko se vidi u kartama, ona je mnogo zaljubljena u Luku i on je trenutno njen čitav svet. Ona toliko voli sa njim da se mazi i vodi ljubav da gubi osećaj za realnost – kaže Vita dok pokazuje u karte i otkriva da će pevačicin brak ipak biti na iskušenju.

- Budući da je Nata nemirnog duha, njoj posle određenog vremena dosade neke stvari. Ona se jednostavno brzo isparazni i zasiti. Tada reaguje na prvu loptu i u stanju je da sve prekine u sekundi. To je ono što će pokolebati njen brak sa Lazukićem. Vidi se da će Luka i Nataša u braku biti četiri do pet godina, a onda će pasti u veliko iskušenje. Luka neće moći da je prati i u njemu će proraditi sujeta, a svađe će postati neminovne. Tada će se razići – kaže Vita i dodaje da pevačica i IT stručnjak ni sada nemaju podršku njihovih bližnjih.

Luka ima mračnu prošlost koju krije od Nataše
Luka ima mračnu prošlost koju krije od Natašefoto: Vladimir Milovanović

- Kao dan se vidi da Nataša i Luka nemaju potporu u familiji. To je bilo očigledno i kada su pravili venčanje na Ibici, a nisu vodili roditelje. Oni se i sada bore se velikim pritiskom – uverava Tarot, i otkriva da Lazukić ima mračnu prošlost koju krije od Nataše.

- Kako se ovde vidi Luka nije baš “čist“, kako što se predstavlja. On ima neku mračnu tajnu iza sebe, i čini se da Nataša nije upoznata sa nekim detaljima njegovog života – tajnovit je Tomić koji ima savet za plavokosu pevačicu.

- Ja joj želim sreću, ali ona ne može iz svoje kože da iskoči. Nataša je od onih žena koje se u braku ne opuštaju, ali ako želi da sačuva brak moraće u njega i da uloži – zaključio je Vita.

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Bonus video:

(Espreso.co.rs/ Izvor: Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.