VELJKOVA BIVŠA PROLAZI KROZ PAKAO: Dugo se borila sa TEŠKOM BOLEŠĆU, a sad su je stigle i nove MUKE! Jadna devojka... (FOTO)
Ksenija je bila u kratkoj vezi sa Veljkom Ražnatovićem, Foto: Damir Dervišagić

UGASIŠ JEDAN POŽAR, ONO BUKNE DRUGI

VELJKOVA BIVŠA PROLAZI KROZ PAKAO: Dugo se borila sa TEŠKOM BOLEŠĆU, a sad su je stigle i nove MUKE! Jadna devojka... (FOTO)

Veljkova bivša devojka, nakon što se izborila sa anoreksijom, obratila se javnosti preko svog Instagram profila

Objavljeno:

Voditeljka Ksenija Bujišić koja se prethodne godine borila sa anoreksijom, na samom početku ove godine susrela sa novim problemima. Odlučila je da se obrati javnosti i sve iznese.

Naime, dečko koji je mesecima proganja napravio je veliku pometnju.

Kako su mnogi objavili da je bivša devojka Veljka Ražnatovića objavila sliku svog novog dečka, ona je odlučila da to demantuje i otkrije javnosti kroz šta je prošla.

"Društvo, pre svega srećna Nova godina! Želim vam sve najlepše u ovoj novoj - budite zdravi i srećni.

Nakon veze sa Veljkom, Ksenija se borila sa anoreksijom
Nakon veze sa Veljkom, Ksenija se borila sa anoreksijomfoto: Damir Dervišagić

U poslednjih 24 sata nisam imala pristup svom nalogu, jer je bio hakovan od strane dečka koji je opsednuti fan i mesecima me proganja. Izvnjavam se ako je neko od Vas dobijao bilo kakve poruke ružnog i nepristojnog sadržaja, jer to nisam slala ja već dotični dečko koji je čak postavio i sliku i na taj način Vam se obratio.

Znate da jako retko koristim svoj profil za ovakve situacije, ali prosto nemam drugog načina da se izvinim i "operem" sebe od bilo kakvog nekulturnog sadržaja koji ste dobijali sa mog naloga", napisala je Ksenija.

Ona se zatim obratila i svim medijima kako bi demantovala vesti o njenom novom dečku.

"Što se tiče portala koji su napisali da sam predstavila svog dečka, po prvi put u životu moram da demantujem vest, jer fotografija koja je postavljena nije nastala sa dočeka niti je on moj novi izabranik, već samo fan koji je iskoritio momenat gde smo oboje bili na istom mestu u isto vreme, te kao i mnogi prišao i zamolio me da se slikamo.

Ksenija se obratila svojim pratiocima i bila je opširna
Ksenija se obratila svojim pratiocima i bila je opširnafoto: Printscreen Instagram

Izvinjavam se svima još jednom, ali zaista nisam znala da jedan opsesivni ludak može da ode ovako daleko", napisala je Ksenija.

Bonus video DOVODI DO LUDILA: Veljko Ražnatović se SKINUO i oduševio obožavateljke!

(Espreso.co.rs/ Kurirstars)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.