CECA ODGOVORILA NA OPTUŽBE: Da li je zaista Dodik posla helikopter po nju da je doveze na doček Nove godine? (FOTO)
Ceca Ražnatović helikopterom otišla na nastup u Banjaluci, Foto: Printscreen/facebook

U VELIKOM STILU

CECA ODGOVORILA NA OPTUŽBE: Da li je zaista Dodik posla helikopter po nju da je doveze na doček Nove godine? (FOTO)

Iz Srpske demokratske stranke (SDS) danas su najoštrije osudili to što Vlada RS zloupotrebljava Helikopterski servis za potrebe dolaska pevačice

Objavljeno:

Nakon što je opozicija u Narodnoj skupštini Republike Srpske zatražila od Vlade da hitno odgovori da je li tačno da je helikopter RS u novogodišnjoj noći dovezao Svetlanu Cecu Ražnatović u privatni noćni klub u Banjaluci, pevačica za Kurir otkriva šta se zapravo krije iza snimka koji je uzburkao regionalnu javnost.

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI: Ceca na koncert u Banja Luku otputovala helikopterom koji je poslao Dodik!

Ceca poručuje da su napisi pojedinih medija u Srpskoj tendenciozno smišljeni i da je na novogodišnji nastup došla svojim automobilom.

A post shared by CECA (@craznatovic_official) on

- Ja nisam došla helikopterom, nego mojim Q7. Pošto sam deo sredstava uplatila u humanitarne svrhe u Republici Srpskoj, moj dugogodišnji prijatelj Boban Kusturić je predložio da nas provoza iznad Banjaluke. To je jedina istina. Takođe, vratila sam se u Beograd svojim autom. - istakla je Ražnatovićeva za Kurir.

Podsetimo, poslanici PDP zahtevali su danas hitan odgovor na pitanje za koje tačno potrebe je 31. decembra 2017. i 1. januara 2018. godine korišćen helikopter u vlasništvu Republike Srpske, a koji je pod direktnom nadležnošću Kabineta predsednika RS, prenosi Klix.ba.

A post shared by CECA (@ceca_original_official) on

- S obzirom na to da su se pojavili skandalozni medijski napisi, kao i fotografija koja to dokazuje, na kojima se jasno vidi da je helikopter Helikopterskog servisa RS dovezao pevačicu Cecu Ražnatović na nastup u noćni klub, od Vlade RS tražimo da razjasni da li će i na koji tačno način biti opravdano trošenje novca za ovaj let. - navodi se u saopštenju PDP-a.

Istovremeno, iz Srpske demokratske stranke (SDS) danas su najoštrije osudili to što Vlada RS zloupotrebljava Helikopterski servis za potrebe dolaska pevačice Svetlane Cece Ražnatović na novogodišnji nastup u privatnom ugostiteljskom objektu u Banjaluci, navodi Fena.

- O dolasku Cece Ražnatović na nastup u privatni ugostiteljski objekat u Banjaluci, helikopterom plaćenim novcem građana RS, svedoče fotografije i snimci na Fejsbuk i Instagram profilima srpske pevačice. - saopšteno je iz ove stranke.

Bonus video:

Pitali smo političare šta je najjači utisak u 2017. godini

(Espreso.co.rs / Izvor: kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.