ALEN PREBIO TIFU POSLE KOCERTA? Skandalozan incident na dočeku u Budvi, OVO SU DETALJI TUČE!
Alen Pretukao Tifu, Foto: Dragan Kadić / Zorana Jevtić

sukob dva pevača

ALEN PREBIO TIFU POSLE KOCERTA? Skandalozan incident na dočeku u Budvi, OVO SU DETALJI TUČE!

Ovaj incident dodatno je potpalio glasile da u "Bijelom dugmetu" situacija nije idealna.

Objavljeno:

Na koncertu za doček Nove godine u Budvi navodno su se potukliAlen Islamović i Mladen Vojičić Tifa.

Naime, kako prenose "Vijesti.me" na kraju novogodišnjeg koncerta došlo je i do fizičkog obračuna njih dvojice u bekstejdžu.

Prvo su se svađali, pa odgurivali i na kraju potukli, a incident se dogodilo na kraju koncerta.

Kako svedoci kažu, Tifa je u tuči prošao gore, a ovaj incident dodatno je potpalio glasile da u "Bijelom dugmetu" situacija nije idealna.

- Kada god sam imao priliku isticao sam da sam u životu imao samo dva mentora: Davorina Popovića i Serđa Blažića. Moram da priznam da je Goran tu bio malo ljut, jer to marketinški nije bio baš najbolji potez. Ali ja sam puno lepih stvari doživeo u Dugmetu a ja volim da se sećam lepih stvari. Bez obzira na sve, ja uvek ističem da sam čovek bez dlake na jeziku: sve je to divno, krasno i budi davno zaboravljene emocije, ali pre svega je posao bio u pitanju: koliko para toliko muzike. Ja sam u svojoj priči već odavno, imam svoj put ali ne odričem se hipoteke Bijelog dugmeta - rekao je svojemeno Tifa.

Takođe, postoje priče i da odnos Alena sa Tifom nije najsjaniji, a on je ove godine izjavio da ni Bebek, ni Tifa ne mogu da mu pariraju.

- Da budem iskren, Bebek meni ne može vokalno da parira. Kao ni Tifa. Znam gde sam, poznajem svoje vokalne mogućnosti i sposobnosti sad i narednih pet godina – rekao je Alen i dodao da to što on može da izvede, Bebek može samo da zviždi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Blic.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.