ŠEST MESECI JE ĆUTALA! MILICA TODOROVIĆ ISKRENO PROGOVORILA O UDAJI I TRUDNOĆI: Možda sam zakasnila! (VIDEO)
Milica todorović iskreno o udaji, Foto: Dragan Kadić

otvorila dušu

ŠEST MESECI JE ĆUTALA! MILICA TODOROVIĆ ISKRENO PROGOVORILA O UDAJI I TRUDNOĆI: Možda sam zakasnila! (VIDEO)

Pevačica je otkrila svoje želje i detalje veze

Objavljeno: 16:59h

Pevačica se šest meseci nigde nije pojavljivala jer je uzela pauzu da se odmori od posla, ali ljubav joj cveta. U novogodišnjem editorijalu koji je uradila za magazin “Blic puls”, kao snežna kraljica ili dobra vila u venčanici, Milica otkriva svoje želje i detalje veze sa Milošem Paunovićem.

Mnogo smeha, pevanja i igranja bilo je sa Milicom u nekoliko sati. Dok je skakala po krevetu poput razdraganog deteta, pevala je dečje pesmice: „Preko brega, preko snega i debelog brega...“

- Uvek ću biti veliko dete - kaže Milica dok pokušava da dođe do daha posle energičnog skakanja tokom kojeg je pokvarila frizuru, ali to se setila tek kada je završila sa igranjem. Pošto su se uozbiljili, pitali su Milicu kakva joj je bila 2017. godina:

- Stvarno super, radila sam, ali sam imala i jednu veliku pauzu od šest meseci. Prosto je došlo do zasićenja, htela sam da odmorim glasnice, kosu od svakodnevnih tretmana, počela sam da puštam moju boju. Skupljala sam pesme pa, ako Bog da, biće novi album u martu 2018. - ističe Milica.

Odmah je prešla na svadbu i bebu jer, ako već ljubav cveta, ne bi trebalo da bude prepreke.

- To se nikako ne planira unapred, bar kod mene. Nikada nisam planirala. Dobro, spomenemo Miloš i ja nekada, ali ne nešto preozbiljno. “Ludi kamen” može da sačeka. Ako ostanem u drugom stanju, mnogo više bih volela da rodim devojčicu. Decu mnogo volim i ne bih se bunila ni za blizance pa ni za dečaka. Imaćemo najmanje petoro dece. Sad se vi pitate, kao: “Milice, kad ćeš da stigneš?” (smeh) Stići ću. Možda sam malo zakasnila, ali ima vremena - kroz smeh priča Todorovićeva i otkriva da je u rodnom Kruševcu ne pitaju kada će pred oltar.

- Zašto bi me to pitali? Da me se otarase? Čak ni ne pričamo na tu temu, ali prosidba mora da bude iznenađenje, kad se desi - iskrena je pevačica, koja tvrdi da njen dečko nije ljubomoran.

- Miloš nije ljubomoran, on se više brine, zove me da me pita da li sam jela, da li smo stigli, da li mi je toplo... I onda mi svi kažu: „Milice, blago tebi.“ Jeste, blago meni, imam divnog momka. Valjda takve privlačim. Ali zaista, ostala sam u sjajnim odnosima sa svim bivšim momcima. Skoro sam se čula i sa porodicom Kovačević. Njih mnogo volim privatno i u kontaktu smo. I sa prvim momkom Nenadom sam dobra. Rođena sam pod srećnom zvezdom i imam neku ludu srećnu pratilju.

Kako Milica nastupa za Novu godinu u Beogradu pitali su je da li će i Miloš biti s njom.

- Devedeset odsto hoće, dovući ću ga.

Velikih želja nema, kaže, ali ima veliku ljubav:

- Skromna sam devojka, ono što najviše želim je da mi se ostvari taj album, da me zdravlje dobro služi i da se maksimalno posvetim mom poslu. A ljubav? Ljubav je tu.

Pocrvenela sam kada je Kingsli rekao da imam anđeoski glas

Milica je nedavno imala ulogu u filmu “Običan čovek“ koji je sniman u Beogradu, a u kojem glavnu ulogu igra Ben Kingsli.

- Potpuno slučajno sam uletela u film. Miloš je njega koreografisao pa smo otišli na večeru. Kingsli mi je rekao: „Što ne biste vi pevali sa nama u filmu, imate anđeoski glas, puštali su mi vaše pesme na Jutjubu.“ Pocrvenala sam i postidela se. Na snimanju niko nije mogao da se fotografiše s njim. Čovek štedi energiju, imao je svog dublera iz Srbije, neverovatno liče. On bi izašao iz prikolice samo kad bi bila njegova scena. Kada se snimanje završilo, pokucala sam na vrata prikolice, pitala ga da li bi se slikao sa mnom, on je bio u fazonu: „Naravno!“ Čak mi je predložio da napravimo snimak gde ja pevam, a on đuska.

Bonus video:

GALA TRPEZA NA STOLU DIVE: Evo kako se jelo na slavi kod Cece Ražnatović

(Espreso.co.rs / Puls)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.