MANEKENKA NEVEROVATNE LEPOTE I SAVRŠENOG TELA: Supruga Peđe Mijatovića je nešto najdivnije što smo videli u ovoj godini! (FOTO)
Peđa i Aneta se vole kao prvog dana, Foto: Damir Dervišagić

prava dama

MANEKENKA NEVEROVATNE LEPOTE I SAVRŠENOG TELA: Supruga Peđe Mijatovića je nešto najdivnije što smo videli u ovoj godini! (FOTO)

Proslavljeni fudbaler Predrag Mijatović svaki slobodan trenutak koristi da bude sa svojom suprugom Anetom sa kojom ima tri ćerke Nađu, Ninu i Lolu

Objavljeno:

Peđa najveću podršku u svemu dobija od supruge Anete, nekadašnje manekenke, a sada uspešne dizajnerke enterijera.

- Bez njihove podrške ništa ne bih mogao. Svaki slobodan trenutak provodimo zajedno. Putujemo i uživamo u svim čarima života kao i svaka druga porodica - rekao je ranije Mijatović.

Aneta je uvek besprekorno odevena
Aneta je uvek besprekorno odevena foto: Damir Dervišagić

Iako su mu mezimice privržene, fudbalski as kaže da ipak nije baš tako popustljiv u pojedinim situacijama.

- Ja sam dosta strog otac. Barem se oni žale. Ali, dobro, nekada morate da budete i stroži. Međutim, očevi su slabiji na ćerke pa tako nije izuzetak ni kod mene. No, na svu sreću, imam finu familiju - priča Mijatović.

Mijatović i njegova supruga Aneta zavoleli su se pre skoro dve decenije.

Njihovu vezu su 2000. godine krunisali građanskim brakom, a nekoliko godina kasnije su se zakleli na večnu ljubav pred Bogom.

- Još ne proveravam ćerke. Možda kasnije počnem kada budu izlazile u grad. Ponosno kažem da su oni fino vaspitana deca, koji ne prave probleme - kaže on.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/ Izvor: Puls)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.