Razvodi, svadbe, nasilje, trudnoće, prostitucija, preljube: SVI SKANDALI SRPSKE ESTRADE NE MOGU STATI U JEDAN NASLOV! Upoznajte glavne SKANDAL ZVEZDE u 2017. godini!
Dara Bubamara, Aca Lukas, Maca Diskrecija, Sloba Radanović i Luna Đogani, Foto: Printscreen Instagram

NIJE NI TO LAKO

Razvodi, svadbe, nasilje, trudnoće, prostitucija, preljube: SVI SKANDALI SRPSKE ESTRADE NE MOGU STATI U JEDAN NASLOV! Upoznajte glavne SKANDAL ZVEZDE u 2017. godini!

2017. godina je svakako između ostalog obeležena razvodima, raskidima, preljubama, skandalima

Objavljeno:

Naslušali smo se svakakvih uvreda,ali i ispovesti, a što se profesionalnog učinka tiče, bilo je tu i hitova, kako muzičkih, tako i televizijskih, u čemu su prednjačile emisije poput Zvezde Granda i serije kao što su Ubice moga oca i Senke nad Balkanom.

Iako se već godinama govori da su političari postali veće zvezde od pevača i glumaca, čini se da u godini za nama nisu uspeli da nadmaše zabavljače i umetnike. Ipak, mora da se zna ko je bio prvi!

Koji skandal mastori su obeležili 2017. godinu?

Aca Lukas

Imao je napornu godinu
Imao je napornu godinufoto: Dragan Kadić

I ranije je važio za skandal majstora, ali u 2017. nadmašio je samog sebe! U prvom redu, zbog burnog razvoda od supruge Sonje, posle kojeg je predstavio novu ljubav – Branislavu Pašajliju, da bi je ubrzo ostavio, a potom se žestoko posvađao sa Sonjom, koja ga je optužila za nasilje. Lukas je krajem godine navodno napustio i Zvezde Granda, a ostaće upamćena i njegova silna otvorena pisma na Instagramu, od kojih je mnoga obrisao. Ipak, pevač je u 2017. saznao i da će postati deda, pa će mu protekla godina bar po nečemu biti upamćena po dobrom.

SVE CICE KOJE JE PROŠETAO! Aca Lukas je TAJNO bio sa JEDNOM PEVAČICOM, a njegove DVE BIVŠE danas su BLISKE DRUGARICE (FOTO)

Marinko Rokvić

Šta mu je to trebalo
Šta mu je to trebalofoto: Marina Lopičić

Pre godinu dana imidž folk pevača kao odmerenog gospodina srušio se u trenu, zahvaljujući tome što je na parkingu beogradskog tržnog centra napravio neoprostivu scenu. Marinko se potukao zbog mesta za parkiranje s jednim mladićem, čija ga je devojka takođe optužila za nasilje. I pored brojnih osuda postao je zvezda društvenih mreža, na kojima je proglašen za srpskog Čaka Norisa – u 63. godini.

SAMO SMO SE GURALI: Marinko Rokvić otkrio detalje tuče u tržnom centru!

Nataša Bekvalac

Treća sreća
Treća srećafoto: Dragana Udovičić

Kao što znate, lepa Nata se početkom prošle godine razvela. Ali nije čudo ni ako ste zaboravili, jer je rastanak od Ljube Jovanovića ubrzo pao u senku trudnoće i nove svadbe Bekvalčeve, koja je rešila da treću sreću potraži sa Lukom Lazukićem. Svi saveti lajfkouča ne vrede koliko primer panonske Barbike, koja i u zrelim godinama ne odustaje od dobitka, a njega nema bez rizika!

KUKU, KAKO LI ĆE SE ZVATI?! Nataša Bekvalac NE ŽELI da ćerki da SRPSKO ime, evo šta je naumila! (FOTO)

Dara Bubamara

Ambiciozna
Ambicioznafoto: Vladimir Sporčić

Dara Bubamara je velika zvezda, ali samo kada sama priča o sebi. U stvarnosti, nekada simpatična folk pevačica ne spada u prvu ligu izvođača, bar kada je o koncertima reč, pa je izgleda rešila da dokaže suprotno, zakazavši koncert u Areni. Za sada su prodate samo VIP lože, ali do 21. aprila ima vremena... Biće to jedna veoma duga kampanja!

DARA BUBAMARA PROGOVORILA O MLAĐEM DEČKU KOŠARKAŠU: Pakao sam u krevetu, kažu da sam magična i NESTVARNA!

Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša

Tužilja
Tužiljafoto: Damir Dervišagić

Posle mnogo godina, dve najveće estradne rivalke našle su se oči u oči na sudu kako bi im se pružila prilika da zakopaju ratne sekire. Ipak, susret se ubrzo završio svađom, zbog koje je sudija čak morala da zove obezbeđenje. Sve u svemu, nema nade za smirenje!

NAJŠOKANTNIJI INTERVJU IKADA! Jelena Karleuša BEZ ZADRŠKE o Ceci, TV Pink, Prijovićki, Dari, Seki i OSTALIMA! Ovo će se PAMTITI

Tužena
Tuženafoto: Dragana Udovičić

Ivan Marinković

Bivši muž Goce Tržan
Bivši muž Goce Tržanfoto: Damir Dervišagić

Čovek, koji živi od statusa „bivši muž Goce Tržan“, uspeo je da, kako sam kaže, napravi prvu rijaliti bebu, i to iz prvog pokušaja. Povećanje nataliteta uvek je dobra vest, samo je žalosno što se Ivan i buduća majka njegovog deteta, Miljana Kulić, svađaju i vređaju pred kamerama u Parovima. A Marinković je taze trudnicu i javno pozvao da abortira. Neka je dete živo i zdravo!

IVAN MARINKOVIĆ PRIZNAO ZAŠTO JE MILJANI KULIĆ NAPRAVIO DETE! Parovi u šoku!

Maca Diskrecija

Nije lažni moralista
Nije lažni moralistafoto: Aleksandar Jovanović Cile

Starleta je rešila da pljune na svoje umetničko ime i da bude indiskretna, te je početkom prošle godine javno priznala da se bavi prostitucijom. „Ti što bi da me zatvore, neka mi plate račune i sve potrepštine za život“, lakonski je objasnila Diskrecija, koja je godinu završila u zatvoru, ali pred rijaliti kamerama. Okreni, obrni, od nečega mora da se živi!

NE VERUJEMO ŠTA JE IZGOVORILA! Maca Diskrecija otkrila ko je finansira! U pitanju je najmoćniji među nama! (FOTO)

Sloba Radanović, Kristina Kija Kockar i Luna Đogani

Čovek sa dve žene
Čovek sa dve ženefoto: Damir Dervišagić

Tek što je između oženjenog Slobodana Radanovića i slobodne devojke Lune Đogani buknula ljubav, u rijaliti Zadruga ušla je i njegova zakonita supruga Kristina Kockar, koja je očito rešila da naplati bol i poniženje, pa je započeta saga kojoj se ne nazire kraj.

OVO STVARNO VIŠE NIJE NORMALNO: Kija i Luna ćaskale, Sloba odlepio kada je čuo o čemu pričaju! Prebolesno... (VIDEO)

Slobina supruga
Slobina suprugafoto: Printscreen Instagram

Očekuje se i ulazak Luninih roditelja Gagija Đoganija i Anabele Atijas, kao i Kijinog novog dečka Andrije Lazovića, pa da cirkus bude kompletan... Za rejting sigurno neće biti štetan!

LUNA SE PRODAVALA U HAJATU ZA 500 €? Njen odgovor na ovo pitanje je POTPUNO NEOČEKIVAN! (VIDEO)

Slobina devojka
Slobina devojkafoto: Dragan Kadić

Bonus video Žene su zbog njih bile prikovane uz male ekrane: 5 najboljih frajera iz rijalitija

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.