RAT DVA TABORA: U 2017. rijaliti programi POJELI estradu! Šta god da urade, ZANIMLJIVIJE JE od pevača! Nećete verovati ZAŠTO JE TO TAKO!
Foto: Printscreen

DA LI SMO OVO OČEKIVALI?

RAT DVA TABORA: U 2017. rijaliti programi POJELI estradu! Šta god da urade, ZANIMLJIVIJE JE od pevača! Nećete verovati ZAŠTO JE TO TAKO!

Nova kategorija šoubiznisa preti da estradu baci u drugi plan

Objavljeno:

Pogađate, u pitanju su rijaliti programi, koji su sve gledaniji, pa su samim tim i članci o dešavanjima u istim i najčitaniji.

Publici je uvek bliže ono sa čime može da se poistoveti, te je borba u rijaliti programima Parovi i Zadruga, logično, postala zanimljivija od toga šta je koja pevačica obukla ili koji pevač je šta izjavio.

Zanimljivija je možda činjenica da je i sama estrada, kojoj su rijaliti programi spontano postali konkurencija, počela i te kako da se bavi njima.

Ne samo da naše zvezde nastupaju na rijaliti žurkama, one uveliko poručuju rijaliti igračima poruke različite sadržine - od podrške do prozivki.

Ako gledamo sa marketinške strane, estrada mudro postupa, jer će veliki medijski prostor dobiti ukoliko uđe u sukob sa rijaliti igračima. S druge strane, pitanja o rijaliti programima postala su nezaobilazna u intervjuima, te i možemo razumeti naše poznate ličnosti što razmišljaju na način - ako ne možeš protiv njih, pridruži im se.

foto: Printscreen Youtube

Realno gledano, Sloba, Luna i Kija bacili su senku na sve učesnike rijalitija, ali i na čitavu estradu, jer, mnogo je važnije postalo to da je Luna poljubila Slobin nožni palac nego da je neka pevačica, na primer, postala majka.

Većini publike je izgleda sve manje zanimljivo ono što joj nije dostupno 24 časa, a šta je vama zanimljivije?

Bonus video BILA JE POBEDNICA PAROVA: Otkrila da ju je pevač trudnu tukao, a sad je objavila SKANDALOZAN video na Instagramu!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.