ŽIVA RANA NA SRCU, TU BOL NIKADA NEĆU POBEDITI: Lea Kiš progovorila o gubitku koji je godinama krila od javnosti! (FOTO)
Voditeljka nikada ne skida osmeh sa lica, Foto: Printscreen

tužna strana njenog osmeha

ŽIVA RANA NA SRCU, TU BOL NIKADA NEĆU POBEDITI: Lea Kiš progovorila o gubitku koji je godinama krila od javnosti! (FOTO)

Žena sam koja može da podnese udarce, ali isto tako i da ih uzvrati. Smatram da čovek sve sam mora da prebrodi, priča voditeljka

Objavljeno:

Iako je poznata po osmehu koji večito krasi njeno lice, Lea Kiš priznaje da neke rane iz prošlosti nikada nije prebolela, ali da se ipak trudi da ne pokazuje koliko je sve to boli.

Voditeljka je otkrila do sada nepoznate detalje iz svog privatnog života.

- Najsrećniji trenutak bio mi je kada sam na svet donela moju ćerku Saru, dok bol koji nikada neću pobediti i koji mi kao živa rana stoji na srcu jeste gubitak druge bebe za vreme bombardovanja. Nažalost, posle toga, Bog mi nije podario još dece. Tada sam prvi put osetila šta znači kada izgubite nekoga - rekla je Lea, dodajući da se na svoj način nosi sa tim.

Lea Kiš u svojoj emisiji 'Nedeljno popodne kod Lee Kiš
Lea Kiš u svojoj emisiji "Nedeljno popodne kod Lee Kiš"foto: Printscreen

- Retko kada se oslanjam na druge. Nisam plačljivica i ne tražim da me bližnji teše. Žena sam koja može da podnese udarce, ali isto tako i da ih uzvrati. Smatram da čovek sve sam mora da prebrodi. Nešto će naučiti, otpatiti, ali postaće bolji - istakla je Kišova uz zaključak:

- Mnoge životne faze su me navele da otupim ili ogrubim, ali kako je vreme prolazilo, shvatila sam da nema potrebe da se menjam. Zato sam, za svaki slučaj, napravila štit iza kojeg ostavljam sve zlonamerne ljude.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/ Izvor: Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.