ŠTA NIJE U REDU SA NJENIM ČIZMAMA?! Karleuša isprozivala Daru zbog stajlinga, bolje bi joj bilo da nije obula ovo čudo! (VIDEO)
Jelena i Dara se nikada nisu podnosile, Foto: Vladimir Sporčić, Damir Dervišagić

PRESTRAŠNO JE ŠTA VIĐAMO OVIH DANA

ŠTA NIJE U REDU SA NJENIM ČIZMAMA?! Karleuša isprozivala Daru zbog stajlinga, bolje bi joj bilo da nije obula ovo čudo! (VIDEO)

Pevačice već godinama razmenjuju uvrede preko medija i izgleda da nemaju nameru da odustanu

Objavljeno:

Jelena Karleuša poznata je kao modna ikona i uvek je viđamo u ekstravagantnim i luksuznim odevnim kombinacijama, a nije tajna ni da su joj fetiš torbe i obuća.

Ove sezone JK je poseban akcenat dala ekscentričnim čizmama preko kolena, a jedan model zauzeo je specijalno mesto u njenom srcu. Reč je o dubokim čizmama prepunim kristala koje su ponele i popularne svetske zvezde poput Rijane i Kajli Džener.

Pop diva pohvalila se na Tviteru da su u pitanju čizme koje su obeležile godinu, ali usput nije odolela da potkači i Daru Bubamaru, sa kojim je odavno na ratnoj nozi.

Karleuša je isprozivala sve koleginice koje nose jeftinu kopiju ovih skupocenih čizama, a pretpostavljamo da je aludirala upravo na Daru, koja se nedavno odlučila da prošeta u ovom modelu.

Da li je zaista u pitanju kopija ili ne, ne znamo, ali prozivka je svakako pala, mada ne direktna.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/ Izvor: Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.