Maneken iz Cecinog spota je zaludeo celu zemlju, a sada se slikao i potpuno NAG! Ni Apolon mu nije ravan! (FOTO)
Ceca uvek za svoje spotove bira najbolje frajere, Foto: Aleksandar Jovanović Cile

ozbiljna frajerčina

Maneken iz Cecinog spota je zaludeo celu zemlju, a sada se slikao i potpuno NAG! Ni Apolon mu nije ravan! (FOTO)

Svi manekeni koji se pojave u spotovima Cece Ražnatović izazovu veliku pažnju medija, pa ni poslednji od njih nije izuzetak

Objavljeno:

Mladog srpskog manekena Stevana Miladinovića upoznali smo u poslednjem Cecinom spotu "Lažov notorni", ali i brojnim kampanjama za razne domaće modne brendove. Stevan se do sada nekoliko puta pohvalio svojim izvajanim telom, ali sada nas je iznenadio neočekivanom prazničnom čestitkom.

Ovaj 22-godišnji maneken i model odlučio da je čestita predstojeće praznike golišavom fotografijom koju je objavio na Instagram Storiju.

Prekriven samo crvenom svilom, Stevan je poželeo srećan Božić svima, a pratiocima preporučio da njegovu fotografiju podele sa prijateljima i obraduju ih za praznike.

Inače, Miladinović je sve traženiji domaći model, pa je tako već zaštitno lice nekoliko poznatih domaćih brendova muške odeće, a sve češće možemo ga videti i u spotovima naših estradnih umetnica.

Poslednja Miladinovićeva objava na društvenim mrežama je izazvala burne reakcije njegovih pratilaca, budući da se na ovoj fotografiji mladi maneken nalazi potpuno nag, prekriven samo crvenom svilom.

Stevan Miladinović pozira go
Stevan Miladinović pozira gofoto: Printscreen/Instagram

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.