DANIMA NIŠTA U USTA NIJE STAVILA! Dara kolabirala, odvezla je Hitna pomoć! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

završila na infuziji

DANIMA NIŠTA U USTA NIJE STAVILA! Dara kolabirala, odvezla je Hitna pomoć! (FOTO)

Pevačica je uprkos zdravstvenim problemima uspela da posao uspešno privede kraju

Objavljeno:

Dara Bubamara je kolabirala na snimanju novog spota i završila u bolnici na infuziji! Naime, pevačica sedam dana skoro ništa nije jela kako bi se uvukla u tesnu, seksi garderobu koju nosi u ovom ostvarenju.

Ona je prošle nedelje snimila kadrove za pesmu "Nikad ne reci nikad" i posle nekoliko sati joj je pozlilo, pa su je saradnici hitno odvezli u bolnicu.

- Dara je, kao i uvek, bila lepo raspoložena na snimanju i sve vreme se šalila sa ekipom. Međutim, u jednom momentu je samo rekla da joj se vrti u glavi i pala je u nesvest. Svi smo odmah skočili i pritrčali joj u pomoć. Polivali smo je vodom i tako smo uspeli brzo da je povratimo. Pozvali smo Hitnu pomoć i oni su stigli i prevezli je u bolnicu, gde je primila infuziju - navodi jedan od saradnika pevačice koji je bio tamo.

Kada su je osvestili, Bubamara im je objasnila da joj se slošilo jer nedelju dana skoro ništa nije jela.

- Rekla nam je da sedam dana maltene ništa nije stavila u usta. Pila je samo neke dijetalne šejkove kako bi bila fit, jer je znala da će u spotu nositi usku i provokativnu garderobu, koja otkriva veći deo njenog tela - priča očevidac svega i dodaje da se folk zvezda pravo iz bolnice vratila na snimanje, kao da se ništa nije desilo:

- Insistirala je da se vrati u studio i kao pravi profesionalac završi posao. Rekla je da oseća dobro i da će izdržati na nogama još tih nekoliko preostalih kadrova.

Pevačica je uprkos zdravstvenim problemima uspela da posao uspešno privede kraju.

- Snimanje je ukupno trajalo deset sati, a Dara je sve profi odradila. Svi smo bili zabrinuti za nju, ali ona je toliko pozitivna osoba da nam je čak zabranila da do kraja snimanja uopšte pominjemo celu tu situaciju - navodi izvor.

Dara je ove priče i potvrdila, objasnivši da želi da bude u savršenoj formi do 24. aprila, kada že održati koncert u beogradskoj Areni.

- Tačno je da sam kolabirala na snimanju spota. Mnogo radim, treniram svakodnevno, pazim šta jedem jer hoću da budem top do mog koncerta u beogradskoj Areni. Ništa mi ne pada teško pošto želim da imam savršenu figuru do 24. aprila - rekla je Bubamara.

Bonus video:

Severina okitila jelku, jedan detalj dominira!

(Espreso.co.rs / Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.