MANIJAK UHODIO VODITELJKE RTS-a! Na meti bio čitav kolektiv, ne verujemo šta im je radio i kakve je sve zahteve imao! (FOTO)
Foto: Printscreen

ovo je strašno

MANIJAK UHODIO VODITELJKE RTS-a! Na meti bio čitav kolektiv, ne verujemo šta im je radio i kakve je sve zahteve imao! (FOTO)

Objavljeno:

Već duže vreme nepoznati muškarac uznemiravao je voditeljke RTS-a, slao im poruke i predstavljao se kao jedna od njihovih koleginica. Vrlo brzo je uhapšen, a jedna od voditeljki je odlučila da progovori.

Na meti su se našle Kristina Radenković, Marija Veljković, Olivera Jovićević, Dragana Kosjerina i Dušica Spasić koja je jedina i pričala o neprijatnostima koje je prošla sa ovim manijakom.

- Ja sam dobila samo nekoliko poruka, za razliku od ostalih. Pre otprilike dve meseca mi je tražio broj telefona koleginice. Nisam mu ga dala. Predstavio se kao Olivera Jovićević - rekla je Dušica.

Pravovremenom reakcijom voditeljke su ustanovile da je reč o uznemirivaču i to kada je svakoj od njih tražio broj jedne od koleginica sa Prve televizije.

Podsetimo, V.D. se trenutno nalazi pod istragom jer je priznao da je proganjao voditeljke Radio-televizije Srbije. On je pokušao da se opravda time da nije imao nameru da ih seksualno uznemirava, već da ih ubedi da promene programsku šemu!

Bonus video:

(Espreso.co.rs/ Izvor: Gloria)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.