OVO JE BOLJE OD KUĆNOG SNIMKA:  Severina poljubila u usta poznatu sportiskinju! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

vau

OVO JE BOLJE OD KUĆNOG SNIMKA: Severina poljubila u usta poznatu sportiskinju! (FOTO)

Njih dve su opustile - veoma sočno!

Objavljeno:

Severina Kojić Badnji dan provela je na Cvetnom trgu u Zagrebu, a da se baš opustila svedoči fotografija sa društvene mreže Instagram.

Srpska snajka je u društvu bliskih prijateljica i svetske prvakinje u disku, Sandre Perković zabavljala se na popularnom Adventu u Zagrebu. Njih dve su opustile, te su se prilikom fotografisanja poljubile u usta. Sandra je sliku podelila na svom profilu na Instagramu, a za manje od četiri sada dobile preko 3.000 lajkova i niz komentara. Severina je nedavno otkrila da je praznike posvetila sinu Aleksandru. S njim i suprugom, Igorom Kojićem, raduje se kićenju jelke i pripremanju praznične hrane.

When you’ve met “THE ONE” ❤️ @severina #ChristmasSpirit #Love

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen) on

- Raduju me štandovi, svake godine gledam jesu li ‘rodile’ neke nove ‘kičerice’ od suvenira. Joj, kad sam prvi put došla u Zagreb sa školom iz Splita, džeparac sam potrošila na štandu - rekla je pevačica nedavno za Story.hr. Dodala je kako će Božić prvo proslaviti u njenom zagrebačkom domu.

- Doći će i moja mama i Igorovi roditelji i tradicionalno moji prijatelji s kojima već godinama slavim Božić kod mene kući. Obožavam okupljanja, spajanja ljudi, kad se ljudi osećaju dobro, stalo mi je do ljudi. To mi je jako važno - zaključila je Splićanka.

Bonus video:

PRIJOVIĆKA I ADIL UKRSTILI GLASOVE: Razvalili Cecin veliki hit!

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.