PONOVO SU U LJUBAVI! Ana je prvo tužila Adila jer je tukao i šamarao, a OVO JE DOKAZ DA SU POTPUNO IZGLADILI U ODNOSE! (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

palo pomirenje!

PONOVO SU U LJUBAVI! Ana je prvo tužila Adila jer je tukao i šamarao, a OVO JE DOKAZ DA SU POTPUNO IZGLADILI U ODNOSE! (FOTO)

Osmehe nisu skidali!

Objavljeno:

Bračni par Adil Maskutović i Ana Ramadanovski nakon 4 godine, pojavili su se zajedno u javnosti.

Naime, nakon skandala iz 2013. godine, prvi put su se pojavili zagrljeni, i potvrdili da je između njih konačno sve u najboljem redu.

Oni su se pojavili zajedno na koncertu Željka Joksimovića u Sava centru. Osmehe nisu skidali, što pokazuje da su konačno uplovili u mirnu bračnu luku.

foto: Vladimir Sporčić

Podsetimo, Ana je u decembru 2013. godine podnela krivičnu prijavu protiv Adila pošto ju je, kako je tada rekla, tukao i šamarao.

foto: Vladimir Sporčić

- Jeste, sve je istina. Tukao me je, šamarao i udario u stomak, sve je to istina, ali nemam nikakve modrice. Nisam ležala u bolnici, sada sam samo bila na pregledu. Kao što vidite ja sam sada dobro, a da me je tukao, jeste. Ja nisam medijska ličnost i ne želim da pravim špansku seriju od ovoga, zato vas molim da me ostavite na miru - rekla je tada Ana.

Nakon godinu i po dana suđenja, Ana je odlučila da povuče tužbu protiv pevača.

foto: Dado Đilas

Bonus video:

CECA OČITALA BUKVICU ČOVEKU: U prepunom Sava centru, pevačica žestoko odbrusila! Ovo nikad do sada nije uradila!

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.