PUKLO PRIJATELJSTVO ZBOG KONCERTA! Dara opasno ZAMERILA Seki jednu stvar!
Foto: Printscreen Youtube

DRUGARICE PROKLETNICE

PUKLO PRIJATELJSTVO ZBOG KONCERTA! Dara opasno ZAMERILA Seki jednu stvar!

Folk pevačica Dara Bubamara užasno se potresla i iznervirala kada je saznala da će njena koleginica i bliska prijateljica Seka Aleksić organizovati koncert u Areni

Objavljeno:

Iako su njih dve jedne od retkih pevačica koje se i privatno druže, čini se da kada dođe pitanje popularnosti i uspeha, nastaje pravi haos. Naime, Dara je odlučila da svima pokaže kako je velika zvezda pa je zakazala koncert u Areni. Nekoliko dana kasnije, Seka je takođe otkrila medijima da će zapevati na ovom mestu, što je iznerviralo Daru.

foto: Vladimir Sporčić

- Ona je bila revoltirana činjenicom da je Seka odlučila da priredi svojim fanovima koncert, i to dva meseca pre nje. Dara se plaši da će Seka imati više uspeha od nje, pa je vrlo nervozna zbog toga. Iako to nikada ne bi priznala, jer se njih dve lepo druže, otkrila je nekolicini ljudi iz svog okruženja da je neprijatno iznenađena ovakvom Sekinom odlukom. Ono što je najviše zabolelo, jeste što misli da je Seka znala mnogo ranije da će organizovati koncert u Areni ali nije htela da joj kaže - otkriva izvor za Alo.

foto: Damir Dervišagić

- Uprkos tome što karte za Sekin koncert još uvek nisu puštene u prodaju, vlada veliko interesovanje za ovaj njen nastup. S druge strane, Dara je pre skoro mesec i po dana najavila da će napraviti spektakl u Areni na proleće, međutim publika nije preterano oduševljena ovom informacijom, o čemu svedoči i broj prodatih karata. Ona je za 40 dana uspela da proda samo VIP lože, dok su ostali delovi Arene potpuno prazni - objasnio je izvor blizak pevačici.

U bonus videu pogledajte kako je Seka Aleksić komentarisala tvitove o sebi:

(Espreso.co.rs/ SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.