POSLE SKANDALA, MILICA DABOVIĆ UŽIVA U NAJVEĆOJ SREĆI! Prva izjava MLADE MAME će vas RAZNEŽITI!
Foto: Zorana Jevtić

ČESTITAMOOO!!!

POSLE SKANDALA, MILICA DABOVIĆ UŽIVA U NAJVEĆOJ SREĆI! Prva izjava MLADE MAME će vas RAZNEŽITI!

Milica Dabović porodila se juče u Beogradu, a rodila je zdravog dečaka Stefana

Objavljeno:

- Mojoj radosti nema kraja, sada sam najsrećnija majka na svetu. Život za mene sada ima potpuno drugu dimenziju. Svi moji najbliži članovi porodice, ali i prijatelji presrećni su zbog mene - istakla je Milica Dabović.

Sin Milice Dabović, Stefan, rođen je u beogradskoj bolnici Narodni front. Beba je dugačka 54 cm i teška 3.800 g, te je od lekara dobila najbolju ocenu.

foto: Printscreen Instagram

- I onda se desi taj dan, najvažniji dan u tvom životu, dan drugi koji ću večno i zauvek pamtiti, jer na dan prvi rodila sam se ja... A na dan drugi rodio si se ti! Jedan mali, bespomoćni, najdivniji, već najpoželjniji, najmoćniji muškarac je postao centar moga svemira. Nije mi žao što sam do sada živela u snovima, jer ovaj san živim u stvarnosti! Ljubav na prvi pogled sada iskreno i zaista znam šta je to! A ljubav se ne opisuje rečima, ljubav se bezuslovno daje! Ljubav prema svom sinu, prema drugoj polovini, ljubav, ta ljubav! Ja majka...! Ono za čime svaka žena žudi i šta svaka žena nestrpljivo čeka! I onda shvatiš bez obzira na život, sve moje želje su sada i u tom trenutku ostvarene... To je prava platonska ljubav! P.S I broj nam govori da mama treba da se vrati na teren! Sve ono što mi sada treba si ti sine - napisala je Milica na Instagramu, uz fotku koja prati njene reči.

Podsetimo, popularna košarkašica nedavno je raskinula emotivnu vezu sa izvesnim biznismenom Vukom, ocem svog deteta, ali to nije pomutilo njenu sreću.

foto: Zorana Jevtić

Ona je hrabro rešila da dete odgaja sama i sigurni smo da će biti divna mama.

Pogledajte bonus video kako je Miloš Biković komentarisao tvitove o sebi:

(Espreso.co.rs/ Kurirstars/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.