ZBOG VELIKOG BRATA MU SE CELA SRBIJA SMEJALA, a on je jednoj voditeljki SLOMIO SRCE zbog jedne STARLETE! Evo kako on danas izgleda!
Manuel u Velikom bratu, Foto: Printscreen Youtube

NEPREPOZNATLJIV

ZBOG VELIKOG BRATA MU SE CELA SRBIJA SMEJALA, a on je jednoj voditeljki SLOMIO SRCE zbog jedne STARLETE! Evo kako on danas izgleda!

Veliki brat iz sezone 2009. sa ličnostima koje nisu bile VIP bio je prilično zabavan

Objavljeno:

Karlo, Viki, Jovana, Manuel, Radašin, Dragica... Spekatkularni spoj različitih mentalnih sklopova. Ali, jedan se (ne)slavno izdvojio - Manuel Stojanović, u kući nazvan Manuelito.

U Manuelovom profilu pisalo je: "Ima 22 godine. Živi u Pirotu. Trenira fudbal i studira ekonomiju. Uzor mu je Kristijano Ronaldo. Za sebe misli da je lep, zgodan, privlačan, fudbal voli najviše na svetu i želja mu je da uspe u tome. Ne misli da je narcis, vec samo da je realan. Voli da sluša domaću muziku i da gleda komedije. Smatra da njegovi najveći uspesi tek predstoje."

Manuel Stojanović je u Velikom bratu najviše ulazio u sukob sa frizerom Karlom Zagorcem koji je uživao da se naslađuje verbalnim svađama sa mladim fudbalerom, kojima ovaj nije dorastao. Bio je zaljubljen u Kiki, Kristinu Ralevu iz Makedonije, sestru bliznakinju Violete koja je bila Karlova devojka.

Manuel u Velikom bratu
Manuel u Velikom bratufoto: Printscreen Youtube

- Ako te svi vole, znači da nešto nije u redu. Treba 50 odsto da te vole, a 49 odsto da te ne vole. Ne pola-pola, malo više da te vole, a i oni što te ne vole, vole te na neki način - samo je jedan u nizu bisera koji je izgovorio Manuelito u rijalitiju.

Nakon Velikog brata Manuel je godinama bio u vezi sa Jelenom Žeželj, a ta ljubav je pukla zbog njegove bliskosti sa starletom Stanijom Dobrojević.

Stanija
Stanija foto: Damir Dervišagić

Njih dvoje su navodno bili zajedno i u Dubaiju, u kojem Manuel poslednjih nekoliko godina provodi dosta vremena.

Danas nije jasno definisano čime se Manuel Stojanović bavi, a govori se da je u poslu od modela do ugostitelja. Primetno se ugojio, valjda mu sladak život prija, a kreće se po Las Vegasu, Srbiji, Dubaiju...

Manuel sa devojkom
Manuel sa devojkomfoto: Dragan Kadić

Ne liči na onog malog fudbalera koji je naciju zasmejavao svojim gafovima i neverovatnom samouverenošću jer je verovao da je najlepši.

Pogledajte kako Manuel izgleda danas, posle osam godina:

neplanirani odmor ...??

A post shared by Manuel Stojanovic (@manuelstojanovic) on

???

A post shared by Manuel Stojanovic (@manuelstojanovic) on

??

A post shared by Manuel Stojanovic (@manuelstojanovic) on

Pogledajte bonus video kako je Stanija zapevala pred kamerama Espresa:

(Espreso.co.rs/ SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.