O OVOME NIKADA NIJE PRIČALA: Edita je sa samo 11 godina doživela UŽASNU PORODIČNU TRAGEDIJU!
Foto: Stefan Jokić

UŽAS

O OVOME NIKADA NIJE PRIČALA: Edita je sa samo 11 godina doživela UŽASNU PORODIČNU TRAGEDIJU!

Iako je uvek raspoložena i nasmejana, Edita iza osmeha krije veliku bol

Objavljeno: 20.12.2017. 13:33h
  • 71

Poznata pevačica Edita Aradinović i njena sestra Indi, ostale su rano bez brata.

Editin brat Semir je preminuo pre 12 godina, u svojoj 21. od posledica Daunovog sindroma. Tada je Edita imala samo 11 godina.

- Indi je bila nešto starija i bila je potpuno uključena u negu brata i njegovo čuvanje, bila je svesnija od Edite da će doći dan kada će morati da se pozdravi s njim. Za razliku od nje, mala Edita je bila tinejdžerka i Semirova smrt ju je pogodila kao grom iz vedra neba. Danima nije pričala, gledala je u jednu tačku i svi su mislili da će posledice ovog šoka dugo da je prate. Bili su u pravu, o ovom događaju više nikada ni reč nije rekla - rekla je pre nekoliko godina prijateljica bliska njihovoj porodici.

foto: Dragana Udovičić

Ni njena sestra Indi nije lako podnela taj gubitak pogotovo što je ona uz pomoć majke brinula o bratu koji nije mogao ni da se kreće i nije umeo da jede.

- Moj brat je godinama živeo kao biljka, bio je stariji od mene. Nije umeo da jede, hoda, niti je bio svestan svog postojanja. Prepoznavao je samo nas koji smo živeli s njim. Mama i ja smo bile uključene najviše u negu oko njega, ali nikada nisamo znale kako će se ponašati taj dan. Umeo je da bude nasilan, ali i pozitivan, teško je bilo - prisećala se Indi tog perioda kada je celokupnu pažnju usmerila na Semirovu negu.

foto: Marina Lopičić

U međuvremenu se i njihova majka razbolela od najteže bolesti, ali je iz te borbe uspela da izađe kao pobednik.

(Espreso.rs/ Kurirstars)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media