KIJINI FANOVI JE PREZIRU! Maja Nikolić bez dlake na jeziku otkrila šta misli o Luni i Slobi!
Foto: Dado Đilas

navija!

KIJINI FANOVI JE PREZIRU! Maja Nikolić bez dlake na jeziku otkrila šta misli o Luni i Slobi!

Pevačica je poznata po tome što bez ustručavanja iznosi svoje stavove, a tako je bilo i ovaj put...

Objavljeno:

Maja Nikolić požalila se na probleme koje ima sa sinom Lazarom koji je, po svemu sudeći, zaljubljive prirode.

Moj sin Lazar mesečno ima pet devojaka! Danas je sa Jovanom, sutra sa Tarom... Stigne i svaku da izvede u bioskop, pa onda kaže:"Nije ona ipak za mene". Čekaj, bre, Lazo... Ja to ne volim. Prvog dečka sam imala u petom razredu, a pritom smo se samo držali za ruke, nismo čak imali ni filmski poljubac", objasnila je Maja kako je to izgledalo u njeno vreme.

Ona se osvrnula i na odnos Lune Đogani i Slobe Radanovića, pa je prokomentarisala šta misli o paru o kome mesecima svi pričaju.

PA, OVO JE NEVIĐENO! Zadrugari imaju TAJNI IZVOR koji im otkriva informacije IZ SPOLJNOG SVETA! (VIDEO)

foto: Printscreen Youtube

"Favoriti su mi Luna i Sloba. Ako devet meseci budu izdržali da im traje mozak, onda su mi definitivno oni favoriti. Rijaliti sto puta uvećava emocije, strahove i sto puta uvećava ljubav. Ja navijam da njihova ljubav opstane i kad budu izašli napolje", rekla je Maja, kojoj se ne dopada ponašanje Slobine supruge Kristine Kije Kockar.

"Da sam ja na njenom mestu, nikad ne bih ušla! Bez obzira da li je deset, pedeset hiljada mesčno, jer ona je time sebe spustila u mojim očima i očima ljudi, koji su na neki način u njoj videli žrtvu. Ja sam žena, da gledam svog muža koji pred mojim očima ima vezu i seks... Ja bih umesto Slobe tri puta slomila ruku! Ne razumem kako je tako hladnokrvna, pa da to može da posmatra", rekla je Maja u "Premijeri".

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.