NAŠE PEVAČICE IDU IZ KRAJNOSTI U KRAJNOST: Dok neke odbijaju da idu KOD GINEKOLOGA, neke PODMLAĐUJU VAGINU!
Foto: Printscreen Youtube

SVI SMO RAZLIČITI

NAŠE PEVAČICE IDU IZ KRAJNOSTI U KRAJNOST: Dok neke odbijaju da idu KOD GINEKOLOGA, neke PODMLAĐUJU VAGINU!

Gotovo da nema dana da na srpskoj estradi izbije neki skandal o kome se priča danima, nedeljama, mesecima, pa i godinama

Objavljeno:

Pevačica Nada Topčagić važi za jednu od najveselijih estradnih umetnica na našoj sceni, a godina koju ispraćamo za nju će ostati u lošem sećanju, što je uticalo i na njen vedar duh.

Naime, Nada za Alo! otkriva da su joj se bliski prijatelji razboleli, kao i da strahuje za svoje zdravlje:

foto: Dragan Kadić

- Plašim se za svoje zdravlje uvek, nikada čovek ne zna šta može da ga snađe. Ja kod ginekologa nisam bila deset godina, jer je umro moj dragi doktor Dragan Lukić, neka mu je laka crna zemlja. Posle njegove smrti ja nema šanse da idem kod nekog drugog. Ima mnogo lekara koji me pitaju da li sam luda zbog takve odluke, ali, jednostavno, to je tako. Ako ipak budem morala da idem na pregled, ja ću sigurno birati muškog ginekologa jer njima verujem više. Inače, mene lekari mnogo vole pa ću uskoro i pevati na proslavi lekara Kliničkog centra Srbije. Generalno, protekle godine dogodile su se ružne stvari, jer su se moji divni prijatelji razboleli. To mi veoma teško pada - kaže Nada tužnim glasom.

Nada nije jedina koja je šokirala javnost iznošenjem svoje intime u vidu ginekoloških problema. Naime, Ana Bekuta je nedavno u emisiji Magazin In javno priznala da je podmladila svoju vaginu, ističući da nema više tabu tema i da se toga ne treba stideti:

foto: Dragana Udovičić

- Nema tabu tema više. Treći je milenijum i kad su oni nabavili taj laser, ja sam rekla "Bogu hvala da se konačno neko obraće ženama suštinski", jer ovo spolja gladac, a unutra jadac to je totalno bez veze. Moramo biti zdrave i iznutra da bi nas naši muškarci voleli i da bismo mi same sebe volele. Da, jesam uradila jedan tretman, predstoje mi još dva, i prezadovoljna sam. Bezbolno je, žene, nemojte da se plašite - objasnila je Bekuta tim povodom.

Podsetimo se, prva koja je na ovu temu javno govorila bila je poznato TV lice, Suzana Mančić. Ona je pre dve godine "orosila" svoju vaginu i taj tretman detaljno opisala:

foto: Vladimir Sporčić

- To je u stvari tretman. Da se razumemo, to nije nikakva hirurgija, nikakva regeneracija, nikakvo podmlađivanje... To je tretman koje su koristile i u srednjem veku žene, i naše bake, i naše mame... To je ispiranje, ali ovoga puta mineralnom vodom, tom lekovitom vodom, i to u finim, luksuznim uslovima spa i velnes centra. Koristi se 15 litara tople, banjske vode. Vrlo je prijatno, vrlo je komforno - objasnila je Suzana.

Naše višedecenijske zvezde se trudne da idu u korak s vremenom i da, u skladu s tim, javno govore o temama koje su i dalje za neke tabu. Zbog toga je i logično to što nailaze na osudu pojedinih, ali one nemaju problem da istupe sa svojim stavovima u javnosti.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.