PAGONIS UNIŠTIO EDITU ZBOG SKANDALA U TLZP: Ona meša alkohol i lekove pa posle halucinira!
Foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić

nije ostao dužan

PAGONIS UNIŠTIO EDITU ZBOG SKANDALA U TLZP: Ona meša alkohol i lekove pa posle halucinira!

Da nije sve sjajno i bajno kako pokušavaju da nas ubede, imali smo prilike da vidimo tokom polufinala šou-programa “Tvoje lice zvuči poznato” koje je obeležio neočekivani skandal

Objavljeno:

Naime, Nenad Pagonis opsovao je gostujuću članicu žirija Karolinu Gočevu posle čega je Edita reagovala i javno ga prozvala pred svim gledaocima!

Naime, nakon glasanja žirija došao je trenutak da takmičari daju svoje glasove.

Edita je uzela mikrofon i rekla sledeće:

foto: Marina Lopičić

- Moram da iskoristim priliku pošto je emisija uživo. Ko je od članova žirija dao Nenadu mali broj bodova? Đura ili Karolina? Karolina? E pa pošto je sad na moje uvo rekao jedan jako ružan komentar jer ste mu dali mali broj bodova, ja ću mu dati pet kako bismo mu pokazali da cenimo to što se trudio jer je on ipak sportista - rekla je Edita ironično očigledno zgrožena psovkom koju je čula.

Naš proslavljeni sportista nije ostao imun na ovo i odmah je rekao svoju stranu priče.

foto: Printscreen Instagram

- Edita je na nekim lekovima, a na sve to je popila i alkohol jer je imala tremu pred nastup. Nije bila pri sebi, očito da je halucinirala! Ja nikoga nisam opsovao, samo sam se smejao sa Banetom, pošto uvek dobijamo mali broj glasova. Ja sam insistirao da Bane pobedi, jer je svako jednom već pobedio, ali Edita nije htela da mu da glas - kaže Pagonis.

(Espreso.co.rs/Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.