DOVIĐENJA, VODITELJSKA KARIJERO! Nina Radulović DOBILA OTKAZ na televiziji, pa se brže-bolje bacila na NOVI POSAO
Foto: Fonet Aleksandar Barda

I ONA ZAKAZALA NOVOGODIŠNJU TEZGU

DOVIĐENJA, VODITELJSKA KARIJERO! Nina Radulović DOBILA OTKAZ na televiziji, pa se brže-bolje bacila na NOVI POSAO

Njena voditeljka karijera će morati na pauzu

Objavljeno:

Voditeljka i devojka Filipa Krajinovića više nije deo televizije jer se njena emisija nije uklapala u novi program. Kada je ostala bez posla, Nina je odmah zakazala tezgu za doček Nove godine.

Izgleda da Nini Radulović u životu jedino ide u ljubavi jer joj na poslovnom planu, po svemu sudeći, nije sjajno. Kako Blic saznaje, Nina je dobila otkaz na Ženskoj TV, a kako trenutno nema posao, ona je zakazala tezgu za novogodišnju noć.

- Kada je napravljena nova programska šema na televiziji na kojoj je Nina radila, ustanovljeno je da se njena emisija ne uklapa. Čelnici televizije su joj saopštili da za njen projekat trenutno nema mesta i da je vreme da se bar na neko vreme pozdrave. Nina je prihvatila činjenicu da trenutno pauzira sa poslom voditeljke - kaže izvor blizak nekadašnjoj voditeljki, i dodaje:

foto: Fonet Aleksandar Barda

- Pošto je sada nezaposlena, ona je odlučila da zakaže tezgu za doček Nove godine da bi bar nešto radila. Ona će nastupiti u jednom beogradskom restoranu kao specijalni gost. Nije iznenađujuće što će sada više raditi kao pevačica. Svi već znate da Nina na koje god slavlje da ode odmah se uhvati mikrofona kako bi pokazala da ume da peva. Nedavno je i na proslavi Filipa Krajinovića uzela mikrofon i zabavljala goste.

Da je zaista ostala bez posla, potvrđeno je i sa Ženske TV:

- S obzirom na to da je došlo do promene programske šeme, ustanovljeno je da se njena emisija nije uklapala pa smo prekinuli saradnju s njom - rečeno je.

Sa druge strane, na zvaničnoj stranici restorana u kom će Nina pevati uveliko se najavljuje njen nastup.

- Voditeljka, pevačica, manekenka... Devojka koja je nastupala u najpopularnijim beogradskim klubovima zajedno sa najvećim imenima naše scene dočekaće Novu godinu i sigurni smo za sve nas prirediti jednu nezaboravnu noć.

foto: Damir Dervišagić

Nina se u poslednje vreme dosta pojavljuje u javnosti, i to isključivo kao pratilja trenutnog dečka Filipa Krajinovića. Izjave za medije ne želi da daje, pa smo tako i ovog puta ostali uskraćeni za komentar. Kada smo je pitali da li je istina da je ostala bez posla, kao i da je zakazala tezgu za Novu godinu, Nina je rekla:

- Neću da komentarišem. Odavno ne dajem izjave za medije.

Na naše pitanje da li ne želi da komentariše naše informacije jer su istinite, ona je objasnila:

- Ne, nije zbog toga, ako želite intervju, pošaljite mi pitanja na imejl.

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.