IZABRANI FINALISTI TLZP! Petoro veličanstvenih se bori za one kojima je pomoć najpotrebnija! (FOTO)
Foto: Promo

HUMANOST NA DELU

IZABRANI FINALISTI TLZP! Petoro veličanstvenih se bori za one kojima je pomoć najpotrebnija! (FOTO)

Nedeljama unazad poznate ličnosti su nas zabavljale sjajnim imitacijama, a uskoro ćemo moći da ih vidimo u revijalnom delu

Objavljeno:

Popularno takmičenje humanitarnog karaktera "Tvoje lice zvuči poznato" bliži se kraju. Leka, Bane, Tijana, Edita, Leon, Stevan, Nenad, Bebi, Mira i Gaga našli su se u polufinalu, a pored ocena, komentara žirija i drugih takmičara, imali su priliku da čuju i glas publike koja je glasala sms porukama.

foto: Promo

Upravo na osnovu sabranih poena saznali smo kojih pet takmičara ulazi u finalnu emisiju, a to su: Tijana Dapčević, Edita Aradinović, Stevan Anđelković, Leon i Dragana Mićalović.

foto: Promo

Žiri nije želeo da otkriva svoje favorite. Sinoć se u ulozi gosta našla Karolina Gočeva, a sav prihod od glasova otišao je u humanitarne svrhe.

Nakon glasanja žirija Stevan Anđelković je bio na prvom mestu, a Tijana odmah iza njega. Međutim nakon glasanja samih kandidata sve se promenilo. Bane Vidaković je imao najviše poena i on je pobednik 11. epizode "Tvoje lice zvuči poznato". Kao nagradu dobio je ček na 1.000 evra koji će dati centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine. Nakon što je proglašen pobednik 11. epizode, zatovoreno je glasanje.

foto: Promo

Publika će Tijanu, Editu, Stevana, Leona i Draganu imati priliku da gleda u finalu i ona će glasovima odlučiti ko će biti pobednik četvrte sezone emisije "Tvoje lice zvuči poznato".

(Espreso.co.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.