Ceca progovorila o aferi sa Šarićem i sukobu sa Mirom Škorić! OVO JE PRAVA ISTINA O NJENOJ PORODICI, VEZI I PRIJATELJIMA! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

iskreno o svemu

Ceca progovorila o aferi sa Šarićem i sukobu sa Mirom Škorić! OVO JE PRAVA ISTINA O NJENOJ PORODICI, VEZI I PRIJATELJIMA! (FOTO)

Muzička zvezda je u iskrenom intervjuu otkrila sve bitne detalje iz svog života

Objavljeno:

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović već tri decenije važi za jednu od najvećih muzičkih zvezda. Kako svaka medalja ima dve strane, tako i Ceca nije imuna na ona negativna dešavanja koja je prate tokom karijere.

Poslednja u nizu informacija bila je vezana za njen emotivni život.

Pojedini mediji objavili su vest da je Svetlana Ražnatović u tajnoj vezi sa kontroverznim biznismenom, Duškom Šarićem, što je izazvalo pravi haos.

Folk zvezda bila je gošća na jednom privatnom slavlju gde se zatekao i Šarić, ali od navodnih priča da su u vezi, ne postoji ništa više od pokušaja da se diskredituje njeno ime.

Kako si reagovala kada si pročitala vest da si u vezi sa Duškom Šarićem?

- Svaku laž koja se napiše o meni isključivo rešavam na sudu i obraćam se institucijama. Ne bih dalje komentarisala i pridavala na značaju takvim pričama.

foto: Stefan Jokić

Šta te najviše povredi kada pročitaš o sebi i da li je moguće da posle toliko godina duge karijere ogluglaš na neke stvari?

- Iskreno da vam kažem, uvek sam se u životu bavila onim što je istina i onim što nije istina. Sve što izađe, a nema nikakve veze sa mnom, prepustim ljudima koji su zaduženi da pravdu isteraju na pravi način. Odnosno na sudu.

Da li se isplati odlaziti na sud i čekati procese koji ponekad i previše traju?

- Verujem da će jednog dana doći trenutak kada će sve što je senzacionalizam morati da prestane i da će neko zbog takvih stvari morati da odgovara. Niko ne tuži iz materijalnih razloga, već da bi dokazao da se o njemu pišu neistine. Uvek sam se u životu vodila onom rečenicom: “Ne čini drugome, ono što ne bi voleo da tebi neko uradi”.

foto: Dragan Kadić

Tvoja mlađa koleginica, Rada Manojlović izjavila je kako ljudi ne vole kada javne ličnosti nemaju komentar na određene priče ili ne žele da se oglašavaju u javnosti. Kakav je tvoj stav po tom pitanju?

- Ne mislim da je to baš tako. Ne želim da budem deo medijskog cirkusa. Zaista ne želim da se raspravljam putem medija i da glumim nekoga ko se prepucava na taj način.

Kako reaguješ kada pročitaš nešto loše o sebi?

- Kao svaki drugi čovek. To što sam javna ličnost ne znači da nemam prava da tugujem kada sam tužna, ili da se radujem kada sam srećna. S druge strane, ja sam pre svega majka, a kada si roditelj, onda nemaš prava da razmišljaš samo o sebi. Moraš biti požrtvovan i staviti svoju decu na prvo mesto.

Tvoji otac i majka su ti velika podrška. Kako se oni danas bore kada pročitaju nešto u medijima o tebi?

- Krenimo od moje dece, koja su stalno pod lupom javnosti. Oni su shvatili kako to funkcioniše i da tako mora biti. Kada sam ja započela svoju muzičku karijeru sve je bilo drugačije. Tada su postojali ljudski kriterijumi i nije se pisalo o svemu i svačemu. Danas, nažalost, to ne postoji. Era interneta je zaokupila celu planetu, sve je postalo drugačije i lako dostupno, svašta se piše i niko ne odgovara za to. Moji roditelji su mi uvek bili velika podrška i tako je od prvog dana, pa sve do danas.

Goga Sekulić je nedavno izjavila kako se vas dve više ne družite i da niste u dobrim odnosima?

foto: Dragan Kadić

- Ne verujem da je baš tako rekla. Mediji stalno pokušavaju da naprave nešto što ne postoji. Goga i ja smo u sjajnim odnosima. Ona ima svoje obaveze, ja svoje, ali kad god se sretnemo uvek se lepo ispričamo. Između nas dve ne postoji nikakav problem.

A šta je sa odnosom između tebe i Mire Škorić i da li si gledala kada te je imitirala u šou-programu “Tvoje lice zvuči poznato”?

- Nisam gledala, ali verujem da je ona to profesionalno odradila. Što se tiče našeg odnosa, mogu da vam kažem da svaka veza ima svoj početak i svoj kraj i to uvek sa razlogom.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.