VODITELJKA PAROVA JOVANA JEREMIĆ POLAGALA ISPIT IZ USTAVNOG PRAVA: Evo kako se provela pred KOMISIJOM ESPRESA! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Adriamedia.tv

show

VODITELJKA PAROVA JOVANA JEREMIĆ POLAGALA ISPIT IZ USTAVNOG PRAVA: Evo kako se provela pred KOMISIJOM ESPRESA! (VIDEO)

Odlučili smo da proverimo njeno znanje iz Ustavnog prava

Objavljeno:

Voditeljka Parova na TV Happy Jovana Jeremić u poslednje vreme je u centru medijske pažnje, pošto, osim što vodi jedan od najgledanijih programa u Srbiji, pažnju na sebe skreće atraktivnim imidžom, ali i političkim angažmanom (postala je član Saveta za spoljnu politiku, međunarodne odnose i regionalnu saradnju Socijalističke partije Srbije).

Mnogi koji su Jovanu doživeli kao još samo jedno lepo TV lice nisu znali da je ona već dve godine članica SPS, niti da je sa ocenom 9,6 završila Pravni fakultet u Beogradu. Jovana je odbranila master rad na temu "Ustavno i parlamentarno pravo, političke partije".

foto: Filip Plavčić

Kad je ona ovu informaciju saopštila u javnosti, bilo je nevernih Toma koji su sumnjali u njenu stručnost i znanje iz oblasti prava.

Jovanu je ovo baš pogodilo, budući da, kako kaže, samo ona zna koliko je učila i učila, i trudila se da bude jedna od najboljih studentkinja generacije, pa smo odlučili da joj damo šansu da svoje znanje pokaže pred celom nacijom.

Odlučili smo da je stavimo na ispit, i to ispit iz Ustavnog prava, i u tu svrhu smo odredili i ispitnu komisiju, u sastavu Aleksa Radosavljević, Uroš Marjanović i Filip Plavčić.

Komisija je pripremila ispitna pitanja, spakovala ih u ceduljice, kako i dolikuje, i ispit je mogao da počne.

Jovana je, kako je sama priznala, imala baš veliku tremu...

Kako se snašla, pogledajte u našem prilogu:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.