NOVI RAT NA POMOLU: Iskra Brajović i Tijana Ajfon se ŽESTOKO izvređale! Psovke, vulgarnosti i OZBILJNA VREĐANJA!  (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

LEPOTA JE U OKU POSMATRAČA

NOVI RAT NA POMOLU: Iskra Brajović i Tijana Ajfon se ŽESTOKO izvređale! Psovke, vulgarnosti i OZBILJNA VREĐANJA! (FOTO)

Ćerka proslavljenog glumca Voje Brajovića, Iskra, otkrila je svojim pratiocima da je zgrožena današnjim devojkama koje se sve češće podvrgavaju estetskim operacijama. Na to je odmah odreagovala Tijana Ajfon, a onda je započet novi estradni rat

Objavljeno:

Naime, Iskra Brajović napisala je na svom Fejsbuk profilu da ne može da shvati činjenicu da je danas prirodna lepota nešto što se ne ceni, a u prilog tome objavila i nekoliko fotografija.

Na jednoj od fotografija nalazi se i Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, koja se brže-bolje pronašla i žestoko uzvratila Iskri.

Nakon njenih komentara, Iskra se našla u "neobranom grožđu", pa je na kulturan način odlučila da odgovori starleti.

"Zbog posta o estetici, bez pominjanja konkretnih ličnosti, a ponajmanje njihovih karaktera (jer ne znam ko su) sad mi "leve dame" sa svojih i tuđih profila pišu gadosti... Eh slobodo govora... slobodo mišljenja... slobodo prava da svoj ukus iskažeš javno... Dobro je da se bar BB i Fransoaz nisu naljutile pa stale da me prozivaju što su se našle u onakvom društvu, pa mogu neometano da ih volim i dalje", napisala je glumica.

Ovaj rat je, moglo bi se reći, tek počeo. Šta će se dalje dešavati, i da li će Tijana nastaviti da odgovara glumici, ostaje da vidimo.

(Espreso.co.rs/ KurirStars)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.