PRETUKAO JE BIVŠI PA ZATRUDNELA SA NOVIM DEČKOM! Milica Dabović u 9. mesecu NAVODNO RASKINULA vezu sa dotičnim VUKOM!
Foto: Dragan Kadić

KRAJ ČUDNE ROMANSE

PRETUKAO JE BIVŠI PA ZATRUDNELA SA NOVIM DEČKOM! Milica Dabović u 9. mesecu NAVODNO RASKINULA vezu sa dotičnim VUKOM!

Košarkašica Milica Dabović se trenutno nalazi u devetom mesecu trudnoće

Objavljeno:

Krajem decembra bi na svet trebalo da donese sina Stefana kojeg će, kako kaže odgajati sama, jer je raskinula vezu sa partnerom Vukom.

Iako se dugo pričalo da li će zajednički život sa njim nastaviti u Srbiji ili van zemlje, od te priče više nema ničeg. Često je pominjala da joj papir ništa ne znači, ali malo ko je očekivao da će staviti tačku na vezu sa ocem njenog deteta.

foto: Damir Dervišagić

Mnogi su bili iznenađeni razlogom kraha njihove veze s obzirom na to da uskoro treba da dobiju dete. Dok su očekivali da je reč o svađi ili nekim većim problemima, Milica tvrdi suprotno.

foto: Vladimir Sporčić

- Ništa se loše nije desilo između nas dvoje, već smo se jednostavno rastali. On je krenuo svojim, a ja svojim putem. Nikad nisam volela da se oslanjam ni na čiju pomoć, već sam sve u životu uradila sama pa će tako biti i ovog puta. Nije mi teško da donesem odluku da sama odgajam dete. Štaviše, to će za mene biti pravo uživanje - iskreno je izjavila za Kurir i dodala da je mišljenje okoline ne zanima.

- Ne zanima me šta okolina misli o mojoj odluci. Nikada mi nije bilo važno mišljenje drugih. U mom srcu ima samo mesta za sreću i ljubav - dodala je Milica.

Poznata košarkašica je nedavno organizovala bejbi šauer, događaj na kojem se slavi predstojeće rođenje deteta.

(Espreso.co.rs/ Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.