MNOGI SRBI ZA OVE PARE RADE 50 GODINA, A NEKO IH ZARADI ZA JEDNU NOĆ! VRTOGLAVI skok HONORARA, a sve više siromašnih u Srbiji!
Foto: Printscreen Instagram

NA RAČUNU CIFRA S NEKOLIKO NULA

MNOGI SRBI ZA OVE PARE RADE 50 GODINA, A NEKO IH ZARADI ZA JEDNU NOĆ! VRTOGLAVI skok HONORARA, a sve više siromašnih u Srbiji!

Novogodišnja noć je prava "zlatna koka" za pevače, jer za jedno veče zarade brdo novca. I ove Nove godine će biti isto

Objavljeno:

Trgovi, hoteli, klubovi - gde god da nastupaju za najluđu noć, poznati izvođači sa zadovoljstvom "trljaju ruke".

Svake Nove godine, njihovi honorari su glavna tema, a ko će koliko zaraditi ove godine?

Kurir Stars otkrio je samo neke od honorara za "čarobnu noć", a postavlja se pitanje kada se dogodio ovoliko skok "cena"?

Najveća balkanska folk diva, Ceca Ražnatović nastupiće u Banjaluci i za to uzeti čak 50.000 evra.

foto: Damir Dervišagić

Istu cifru zaradiće i Željko Joksimović nastupajući na Jahorini, kao i Zdravko Ćolić koji ove godine nastupa u Sarajevu.

foto: Damir Dervišagić

Ana Nikolić prekida porodiljsko bolovanje kako bi nastupila u jednom beogradskom hotelu i to naplatila 25.000 evra. I njena koleginica Jelena Rozga će na istom mestu uzeti istu cifru.

foto: Damir Dervišagić

Stefan Đurić Rasta, Anin bivši muž, nastupiće u jednom klubu u Švajcarskoj za vrtoglavih 35.000 evra, dok će njegova koleginica Dara Bubamara u istoj zemlji zaraditi nešto manje - 20.000.

foto: Dragana Udovičić

Aca Lukas će i ove godine sa Beograđanima ući u novu godinu i za to uzeti 50.000 evra.

foto: Dragan Kadić

Dino Merlin će uveseljavati publiku u Dubrovniku i to naplatiti debelo - 80.000 evra.

foto: Dragan Kadić

Ako je verovati navodima, rekorder ove godine je najveća jugoslovenska zvezda Lepa Brena, koja će zaraditi ni manje ni više nego 100.000 evra.

Naravno, podrazumeva se da najveće zvezde na Balkanu zarade veliki novac za najluđu noć, ali postavlja se pitanje koliko su ove cifre realne.

S druge strane, svi znamo koliko oni ulažu u svoje karijere i koliko se trude da sve što rade postavlja standarde, ali u jednoj Srbiji gde ljudi rade ceo mesec za 25.000 i to dinara, neko za samo par sati uzme cifre koje većina građana može samo da zamišlja.

Nismo mi ovde da određujemo cenovnik, ali samo na trenutak treba stati i razmisliti kada su počele ove vrtoglave cene, odnosno honorari? Zar nije realnije da čak i jedna Ceca Ražnatović za novogodišnju noć uzme 15, pa i 20.000 evra, ali ne i duplo više ot toga.

Razumemo da se honorari svetskih izvođača mere u milionima, ali ipak je ovo mala zemlja i za nas je misaona imenica 100.000 evra! Nekima bi ova cifra rešila sve životne probleme, a neko to uz "osmeh" zaradi za jedno veče! Svaka čast Srbijo na svetskim standardima!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.