SKOCKALA SE RIBA ZA ZATVOR! Umesto da plati dugove ona sve PARE spiskala na operacije: Sindi neprepoznatljiva od OPERACIJA - čik je prepoznajte! (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

DA BUDE LEPA ZA ZATVOR

SKOCKALA SE RIBA ZA ZATVOR! Umesto da plati dugove ona sve PARE spiskala na operacije: Sindi neprepoznatljiva od OPERACIJA - čik je prepoznajte! (FOTO)

Stamenkovićeva na jednom događaju pokazala da je nedavno kod estetskog hirurga smanjila nos i povećala usne

Objavljeno:

Ivana Stamenković Sindi ne haje za to što joj preti zatvor zbog neisplaćenih alimentacija, nego posećuje estetske hirurge i sređuje lice.

Poslednja u nizu intervencija je smanjenje nosa, kao i punjenje silikonom usana, koje su joj sada veće nego ranije. Novi izgled Sindi je promovisala pre dve večeri na proslavi magazina Stori, gde je skoro niko od prisutnih nije prepoznao.

foto: Damir Dervišagić/Stefan Jokić

Kad se pojavila na vratima, svi su pomislila da je to neka anonimna pratilja koja je samo došla da se prošeta crvenim tepihom. Tek kad je progovorila, bilo je jasno o kome se radi.

foto: Zorana Jevtić

Sindi je za ove dve intervencije morala da izdvoji dosta novca. Uzimajući u obzir da je nekoliko puta govorila da ne može da plaća alimentaciju za ćerku Petru i da je zbog toga nedavno osuđena na četiri meseca zatvora, jer duguje 1.500 evra, nejasno je odakle joj pare za plastične operacije. Cena rekonstrukcije nosa je oko 2.000 evra, a popunjavanje usana oko 200. Za Sindi, koja je nezaposlena majka, ovo je svakako prevelika svota.

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.