NAJBOLJA IMITACIJA DO SADA? Majkl Džekson oživeo, ovo Srbija nije videla do sada (VIDEO)
Foto: Printscreen

tlzp

NAJBOLJA IMITACIJA DO SADA? Majkl Džekson oživeo, ovo Srbija nije videla do sada (VIDEO)

Edita Aradinović izvela je sjajnu imitaciju kojom je sve ostavila bez reči! Pevačica je izvea maestralnu imitaciju Majkl Džeksona koja je sve ostavila bez reči

Objavljeno: 09:11h

Edita je sjajno otpevala "Smooth criminal", a njeni pokreti su oduševili Srbiju! Edita je uspela da skine Majklove pokrete, a samo dva dana je imala da spremi imitaciju.

Edita: Mislila sam da sve mogu kao neko ko se bavi ovim poslom, međutim sam u ovom šou shvatila da ne možeš u ovom šou sve da uradiš perfektno. Iskreno da vam kažem, nisam nikako mogla da sinhronizujem tekst uz igranje, ja sam mogla samo igranje, a tekst, boga pitaj šta sam ja rekla.

foto: Printscreen

Nina: Edita je iskrena i uvek previše samokritična. Znamo svi da si imala jako malo vremena, samo dva i po dana.

Đuro (Andrija trbuhozborac): Ja sam ostao bez riječi. Ti si zaista neverovatna.

Andrija: Ako je tebi bilo potrebno dva dana za ovo ovako, šta bi uradila za sedam ili deset, to bi bilo fenomenalno, ludilo mozga. Znači vrhunski, ja tebi čestitam na trudu, vrhunskom perforansu večeras i hteo bih da pohvalim igrače, koji razvaljuju kako igraju. Bila si stvarno fenomenalna.

foto: Printscreen

Aleksandra: Edita spada u red mojih omiljenih ljudi u ovom šou, pored Leona, delom zbog toga što je toliko neopterećena nekim glupostima, kojima su možda opterećeni neki drugi ljudi... delom zbog toga što iz njih izlazi neka dečija radost dok izvode sve ove tačke iz epizode u epizodu. Nismo specijalno gledali da li je neko stigao da otpeva tekst, Majkl je imao super dikciju i bio je zaista specifičan vokal i umetnik. Ti si vizuelni deo odradila sjajno, 2 dana je smešan vremenski rok, bila si fantastična. Maska je odlična. Bilo je bitno da pogodiš, da mi vidimo Majkla Džeksona, i zaista ti je pošlo za rukom.

foto: Printscreen

Neda: Edita je za mene novo lice, ali mislim da neće to i ostati i da ću je pamtiti za vjek i vjekova. Doduše, Majkl Džekson je po meni, iako si ga radila samo dva dana, lak za raditi jer je specifičan i neobičan i žao mi je što si zaboravila na krike, jer to je jako važno za njega i to je mene najviše palilo kod njega. Samo je falilo da kričiš više, a sve ostalo, ta dva dana, svaka čast.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.