LEKA SE SKINUO I ZAPEVAO SA EROM OJDANIĆEM! Potpuni haos u TLZP, svi su se valjali od SMEHA! (VIDEO)
Foto: Printscreen

tlzp

LEKA SE SKINUO I ZAPEVAO SA EROM OJDANIĆEM! Potpuni haos u TLZP, svi su se valjali od SMEHA! (VIDEO)

Leka je nastupio kao Twins sa Erom Ojdanićem i nasmejali su žiri do suza svojim nadrealnim nastupom

Objavljeno: 09:07h

Branislav Lečić i Era Ojdanić napravili su spektakl u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato". Njih dvojica su publiku i žiri vratili u 90-e kada su izveli pesmu "Plavi Slon", veliki hit grupe Twins.

Aleksandra Radović je primetila da je ovo bila najzabavnija imitacija.

Era: Ja se sećam intervjua, kada je Čeda Čvorak rekao – ja ne mogu da verujem da je 29 sekundi učešća Ere Ojdanića u Plavom slonu, napravilo od ove pesme megahit. I pevaće se dok je naroda, sveta i veka! Hvala vam, ljubi vas Era Ojdanić!

foto: Printscreen

Aleksandra: Ovo je bio jedan od najzabavnijih nastupa. Odakle da počnem, majko moja... Kad sam čula da je Leka dobio ovu pesmu, mislila sam da će da poentira. I jeste, na neki način, bilo je presmešno, mi smo se odlično zabavili. Neću komentarisati pevanje, bilo je klimavo, sve je bilo prezabavno i presmešno.

Andrija: Ovako se nisam smejao, ne pamtim, suze su mi išle, od Lepe Brene možda. Bilo je toliko smešno da ja to tebi Leko ne mogu da objasnim. Prvo na šta ličiš sa tom maskom, to ne možeš da shvatiš, videćeš kad budeš gledao, to je prestrašno. I ajde ti si repovao i ovo izgovarao u sinkopama, kako god ti je dolazio taj tekst ti si to izgovarao junački. Ovo sve govorim pozitivno. Ali, kada je došao, kako bih nazvao gospođu između 90 i 813 godina, sa ovom čalmom, dalji rod tetke Muratove, ni Bajazit je ne pamti koliko je matora, ja sam se bukvalno ukočio, tako da, hvala ti na ovome. Hvala i što jedna glumačka legenda, što ti jesi, se bez imalo straha ovde sa nama zeza i šali i ovaj šou čini boljim.

foto: Printscreen

Đuro: Andrija je lepo rekao, kako Leka bez ikakvog stida i straha, kao jedna glumačka legenda to izvodi. Ne znam kako da komentarišem ovaj nastup, sve upade si promašio, falširao cijelo vreme, tekst si zaboravio, ali opet mi je bilo zabavno. Imaš šarm koji jednostavno pleni pažnju.

foto: Printscreen

Neda: Meni, kao gostujućem članu žirija, morate nešto da oprostite. Leka zna da mislim da je genijalan glumac i svaka mu čast što se upustio u ovo, skidam kapu. Ali, ja nisam čula za Tvinse, tako da ne znam koga si imitario. Ipak, ja sam uživala, bilo mi je beskrajno zabavno i ja kao da sam bila u teatru, prema tome ovo je bila jedna prava teatarska začkoljica, što bi reko Đuro.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.