SVE CICE KOJE JE PROŠETAO! Aca Lukas je TAJNO bio sa JEDNOM PEVAČICOM, a njegove DVE BIVŠE danas su BLISKE DRUGARICE (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

ludilo

SVE CICE KOJE JE PROŠETAO! Aca Lukas je TAJNO bio sa JEDNOM PEVAČICOM, a njegove DVE BIVŠE danas su BLISKE DRUGARICE (FOTO)

Pevač ima iza sebe tri braka i nekoliko neuspelih veza sa poznatim devojkama

Objavljeno:

Mnoge žene nisu mogle da odole scenskom šarmu Ace Lukasa. Povezivali su ga s mnogim lepoticama, trenutno je u vezi sa skoro upola mlađom koleginicom Aleksandrom Mladenović, a on iza sebe ima tri braka i nekoliko neuspelih veza sa poznatim devojkama.

Svetlana Vuksanović je prva supruga Ace Lukasa s kojom ima sina i ćerku, koja je sada u drugom stanju. Svetlana je bila Acina ljubav iz srednjoškolskih dana. Bili su prvi iz svoje generacije koji su se uzeli, stvorili porodicu i dobili decu, a njihova ljubav važila je za jednu od najvećih u naselju Karaburma, gde su oboje živeli. Ipak, nije uspela da opstane.

foto: Printscreen Instagram

Lukas je Cecu ostavio i ubrzo dobio dete sa drugom suprugom, Natašom.

Nataša je godinama sa sinom Andrejom živela u Nemačkoj, da bi se, kako su pisali mediji, vratila u Beograd, ponovo udala i dobila dete. Ono što je zanimljivo jeste da su Nataša i Acina prva žena Svetlana u izuzetno bliskim odnosima, kao i njihova deca.

foto: Privatna arhiva

Pričalo se da su pevačica Danijela Vranić i Lukas, navodno, bili u vezi. Romansa je, kako su tada pisali mediji, počela tokom saradnje na zajedničkoj pesmi "Niko kao ti". Veza je, kako se šuškalo, bila kratka, a ni ona ni on nisu želeli da komentarišu ove navode.

foto: Damir Dervišagić

Aca Lukas je Sonju preoteo od svog prijatelja Željka Šašića. U braku su bili sedam godina i imaju ćerku Viktoriju. Razvod braka pratili su veliki skandali, Sonja ga je čak optužila za fizički napad, a njih dvoje su sada u korektnim odnosima zbog ćerke Viktorije. Nedavno su čak putovali zajedno u Nemačku, gde je Lukas sređivao papire.

foto: Damir Dervišagić

Pričalo se i da je Lukas varao Sonju sa Anom Sević i ta afera je uzdrmala javnost. Kako se šuškalo, njih dvoje su gužvali postelju na tajnim mestima, pa čak i u Crnoj Gori još dok je Ana Sević bila u vezi sa Darkom za koga se kasnije udala. Međutim, oboje su negirali ove tvrdnje.

foto: Damir Dervišagić

Nakon kraha braka sa Sonjom, dok se još nije zvanično i razveo, prva devojka sa kojom je Lukas izašao u javnosti bila je Branislava Pašajlija koja je tada bila još zvanično udata za svog supruga Željka Pašajliju. I taman kada su svi mislili da se zaljubio, Aca je rekao da je veza s Branislavom bila njegova velika greška.

foto: Printscreen/Instagram/braniiiislava

- Napravio sam životnu grešku s time što sam uradio sa tom devojkom, sa Branislavom. Svakom čoveku se nekad desi slabost. Možda malo besa, malo sujete, malo svega... Uticalo je na to da napravim krvavu glupost. Ne zato što sam uništio mogućnost da se Sonja i ja pomirimo. Ne, i tada sam znao da nema ništa od braka. Ali to s Branislavom je greška koju sebi nikad neću oprostiti, ne zbog nekog drugog nego zbog sebe - ispričao je Aca Lukas u intervjuu.

Branislava je potom rekla da ne može sebi da oprosti što je bila sa Lukasom i govorila je da je njen muž bio jedini muškarac u njenom životu.

U procesu razvoda od bivše supruge Sonje zabavljao se i sa glumicom Barbarom Petrović koja je poznata po ulogama u serijama "Budva na pjenu od mora" (2012) i "Naša mala klinika" (2007). Aca Lukas i Barbara pojavili su se na jednom prestoničkom splavu, ali je Barbara, kada je ugledala brojne paparace, pobegla u šumu, dok je Lukas sa obezbeđenjem ušao na splav.

foto: Printscreen

Sedam godina nakon smrti pevačice Ksenije Pajčin Lukas je rešio da javno kaže da je bio sa njom.

- Ima još jedna između dva braka. Ksenija Pajčin. Bio sam sa njom 7-8 meseci, to svi znaju. I kraj. Evo, konačno priznajem. Ona je bila divna osoba, mnogo sam je voleo. Pre svega je bila dobar čovek i mnogo mi je žao što joj se sve to dogodilo - rekao je Aca Lukas nedavno.

foto: Printscreen

Katarina Ostojić Kaja i Aca Lukas nedavno su bili zajedno na večeri u restoranu Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića, odakle su njegovim kolima otišli u nepoznatom pravcu što je podstaklo glasine da su njih dvoje bili u ljubavnoj romansi.

foto: Printscreen Instagram

Inače, kako se piše ovih dana, folker je uplovio u vezu sa mlađom koleginicom Aleksandrom Mladenović, koja se proslavila u takmičenju "Zvezde Granda".

Njih dvoje se znaju odavno, a ona se nekoliko puta takmičila u "Zvezdama Granda" gde su se i upoznali, ali između njih doskora nije bilo ništa sem poznanstva. Pre dve godine Aleksandra je ušla u finale ovog šoua i snimila je pesmu "Ljubav ili ludilo" nakon čega je njena karijera krenula uzlaznom putanjom.

Dok je Aca bio u braku sa Sonjom njih dvoje su se družili, ali nijedno nije pomislilo da bi između njih moglo da bude nešto više od prijateljstva. Međutim, pre nešto više od mesec dana uplovili su u vezu, što je za ljude bliske njima bilo iznenađenje, navode mediji.

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.