NAJZGODNIJA SRPSKA TRUDNICA otkrila kako podnosi blagosloveno stanje! EVO KADA ĆE, i da li će STATI NA LUDI KAMEN SA OCEM SVOG DETETA!
Foto: Dragana Udovičić

OTVORENO O SVEMU

NAJZGODNIJA SRPSKA TRUDNICA otkrila kako podnosi blagosloveno stanje! EVO KADA ĆE, i da li će STATI NA LUDI KAMEN SA OCEM SVOG DETETA!

Kako se obično dešava da se žene koje nose devojčicu znatno ugoje i promene, Mia se i sama čudi što se ništa osim veličine njenog stomaka nije promenilo

Objavljeno:

Pevačica Mia Borisavljević, koja je u šestom mesecu trudnoće i koja se smatra jednom od najaktivnijih srpskih trudnica, nimalo ne posustaje sa nastupima, iako trudnoća odmiče. Razlog za to je to što je, kako kaže, blagoslovena mirnom trudnoćom.

- Super podnosim trudnoću, mnogo je bolje nego što sam očekivala, nikakvih tegoba nisam imala. Ni mučnine, ni ništa, a ko nema mučnine u prva tri meseca kažu da ih nema ni kasnije - kaže ona i dodaje:

- Ni što se tiče hrane ništa se nije promenilo, jedem sve kao i ranije, nikad nisam bila izbirljiva, pa ni sad. Ne jede mi se neka hrana posebno, niti mi je muka od nečega. Sve je kako je i bilo. I ona je mirna u stomaku, šutira, ali je ipak nežna prema meni.

Kako se obično dešava da se žene koje nose devojčicu znatno ugoje i promene, Mia se i sama čudi što se ništa osim veličine njenog stomaka nije promenilo.

- Ja sam mislila da ću se ugojiti, da ću biti neka karakondžula, ali to se nije desilo. Ali dobro, tek je šesti mesec, ostaje da vidimo, možda i postanem takva - rekla je Mia kroz smeh.

Ona i njen izabranik Bojan Grujić, koji se proslavio u "Pinkovim zvezdama", raduju se prvom detetu, ali još nisu ni svesni šta ih čeka.

- Mi još nismo ni svesni šta nas je zadesilo. Radujemo se, ali kažu da se ništa ne može uporediti sa onom srećom kad dete dođe na svet - priznaje pevačica, koja treba da se porodi u martu sledeće godine.

Mladi pevač je kao svaki ushićeni otac njena najveća podrška, pa ju je do sada pratio na svaki ultrazvuk.

foto: Printscreen/Instagram/miaborisavljevic

- Bojan nije propustio nijedan ultrazvuk, a ne samo prvi. On na ultrazvuk stigne pre mene, toliko je ažuran - našalila se ona.

Što se tiče imena za ćerku, Mia je priznala da su ona i njen izabranik pričali o tome, ali nije želela da otkrije koje ime je u pitanju.

- Sad smo se složili oko jednog, ali nikad se to ne zna, ništa nijesigurno, mogu ja da se predomislim do porođaja ili odmah posle porođaja, pa da bude neko drugo ime. Zato neću da pričam oko kojeg smo se sada dogovorili - bila je izričita ona.

Kako su već odlučili da zasnuju porodicu, pevačicu smo morali i da pitamo da li su ona i Bojan isplanirali veliki dan.

- Pričali smo o braku, ali nismo se dogovorili kad ćemo i kako ćemo. Imamo još mnogo obaveza pre braka, pa će on morati da sačeka. Drugi više pričaju o braku, kumovi nas pitaju jer iščekuju taj dan, ali najviše novinari, koji izgleda hoće da me udaju i da završe s tim - rekla je ona kroz smeh.

Na kraju je za naš portal otkrila kada planira da povuče iz javnosti, to jest za koji datum joj je zakazan poslednji nastup.

- Uopšte mi ne predstavljaju problem nastupi. Ja ne pevam u masi, pa ne brinem za stomak, nego na bini, a što se tiče energije, energičnija sam nego ikad. Poslednji nastup je zakazan za 1. januar, a posle toga odlazim na kratku pauzu, ali ću tokom nje, pre porođaja, pokloniti svojim fanovima još jednu pesmu i spot, koji ću taman snimiti kad se bude stomak video. Želim da mi se vidi stomak u spotu, da beba bude u mojim spotovima još pre rođenja - iskrena je Mia.

Do tada možete poslušati njenu najnoviju pesmu, "Kralju moj", za koju je muziku radio njen dečko Bojan Grujić, dok se Bane Opačić pobrinuo za tekst.

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.