ESPRESO TVITER: Pričaju da je propao, oćelavio, delio okolo MUŠKE ANU*E! Bojan Marović odgovorio na žestoke kritike! (VIDEO)
Foto: Espreso

dosta se promenio

ESPRESO TVITER: Pričaju da je propao, oćelavio, delio okolo MUŠKE ANU*E! Bojan Marović odgovorio na žestoke kritike! (VIDEO)

Pevač Bojan Marović je na početku karijere svim tinejdžerkama bio tiha patnja i maltene nema devojke koja nije ludela za njim

Objavljeno: 14:24h

Bojan je 2003. učestovao na Sunčanim skalama i otpevao pesmu "Tebi je lako", kojom je stekao ogromnu popularnost. Mlađe generacije postale su njegovi veliki poštovaoci, ali pevač se nikada nije previše medijski eksponirao i negovao je neki svoj autentični pravac koji je odudarao od mejnstrim muzike, pa je njegova popularnost ubrzo zamrela.

Oni koji ga prate dobro znaju da je pevač izbacio još par singlova, a "bacio se" jedno vreme i u glumačke vode.

I na Tviteru je dosta popularan, pa su Tviteraši, ove nedelje u našoj rubrici Espreso Tviter dobili svojih 5 minuta i uputili mu, u svom stilu, par oštrih prozivki.

Napali su ga da je prop'o, oćelavio, poružneo, krenuo da dahće, pa čak i da šeruje po Tviteru muške anuse! Prozivke su pljuštale, a korisnici Tvitera bili su nemilosrdni.

Pogledajte kako se Bojan izborio sa njima:

Pre Bojana, gosti naše rubrike Espreso Tviter bili su:

Teodora Džehverović

Vuk Mob

Šako Polumenta

Lapsus bend

Ljuba Perućica

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.