Supruga Nemanje Matića zasenila sve žene Mančesterovih zvezda: NIJE NI ČUDO KAD IZGLEDA KAO MIS UNIVERZUMA! (FOTO)
Foto: Profimedia

prelepa žena

Supruga Nemanje Matića zasenila sve žene Mančesterovih zvezda: NIJE NI ČUDO KAD IZGLEDA KAO MIS UNIVERZUMA! (FOTO)

Trener Mančester junajteda Žoze Murinjo i njegovi momci su veliki humanisti. Oni su se u velikom stilu pojavili na humanitarnoj gala večeri na Old Trafordu

Objavljeno:

Poznate ličnosti ređale su se na crvenom tepihu pozirajući pred veliko Unicefovo humanitarno veče na Mančesterovom stadionu. Više od 4 miliona funti skupljeno je za decu širom sveta za skoro 20 godina, a igrači Crvenih đavola su oduvek znali da cene ovakve događaje.

Ovo veče pružilo je priliku velikom broju fanova da se bliže upoznaju sa njihovim herojima koje bodre svakog vikenda na travnatim terenima.

Igrači su naravno poveli svoje lepše polovine, a znajući da je naš Nemanja Matić član Mančestera, očekivali smo da vidimo njegovu ženu - Aleksandru Matić. I pojavili su se, u velikom stilu.

foto: Profimedia

Nemanja je poznat kao čovek od malo reči ali velikih dela, poznato je da već godinama pomaže svoj Ub, ali je previše skroman da o tome priča.

Pomogao je u obnovi crkve, škole, izgradnji fudbalskog stadiona, a meštanima plaća i dugove. Međutim, o tome ne želi da priča a, kako kažu meštani, ljuti se i kada oni o tome govore.

Osim što ima prefinjen i istačan stil na terenu, dečko iz Vrela pokazao je da ima prelepu ženu. Oni su u braku od 2010. a Aleksandru su britanski mediji već proglasili najlepšom "vagsicom" (wifes and girlfriends/poznate žene i devojke poznatih fudbalera). Vidimo i zašto.

foto: Profimedia

(Espreso.co.rs/ Izvor: Noizz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.