STAN OD 700.000 EVRA SA POGLEDOM NA HRAM: Novi dom Kaće Grujić odiše luksuzom o kakvom možemo da sanjamo!
Foto: Damir Dervišagić

nekretnina u elitnom delu bg-a

STAN OD 700.000 EVRA SA POGLEDOM NA HRAM: Novi dom Kaće Grujić odiše luksuzom o kakvom možemo da sanjamo!

Seksepilna crnka pazarila je nekretninu i u nju se uselila sa emotivnim partnerom, a za krov nad glavom nije štedela

Objavljeno:

Katarini Grujić u poslu i te kako dobro ide, pošto je za samo četiri godine otkako se pojavila na sceni uspela da kupi luksuznu nekretninu u jednoj od najskupljih lokacija u gradu.

Katarina je odlučila da se odseli iz roditeljskog stana na Voždovcu, iako je po kvadraturi bio i više nego dovoljan da u njemu živi čitava porodica.

"Kaća smatra da je došlo vreme da otpočne zajednički život sa emotivnim partnerom, Crnogorcem Kostom - Koletom Obradovićem (27). Roditelji su je maksimalno podržali i u jednom momentu joj i novčano pomogli da se osamostali, a ona je kao lokaciju odabrala Vračar", kaže izvor upućen u celu situaciju.

foto: Damir Dervišagić

Katarini se oduvek sviđao deo grada u blizini Hrama Svetog Save i kada je čula da je u izgradnji zgrada na njenoj omiljenoj lokaciji, nije žalila para za skupoceni stan.

"Stanovi u zgradi koja se nalazi tik pored jednog od najpopularnijih beogradskih lokala koštaju i do 700.000 evra, a samo jedan kvadrat iznosi oko 4.000 evra, sve u zavisnosti od toga da li je pogled sa terase na sam Hram ili ipak na drugi kraj grada. Ipak, Grujićeva nije žalila ni dinar i odmah je obavestila roditelje da želi pogled na Hram. Naravno da nisu pravili problem jer oni svojoj mezimici dozvoljavaju apsolutno sve", kaže dalje izvor.

Čim je zgrada završena, Katarina se odmah uselila u luksuzni prostor, a sa njom i Kole. Pozvali smo pevačicu kako bismo proverili kako teče život u luksuznom stanu, ali je ona ostala nedostupna za komentar.

foto: Dragan Kadić

(Espreso.co.rs/ Izvor: Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.